Rewelacja (1) Strzygłam i farbowałam się kilka dni temu u p. Krzysia i jestem bardzo... Justyna Kamila - opinia (1) Miałam przyjemność wraz ze swoimi znajomymi gościć w tym sympatycznym... Kamila FANTASTYCZNA OBSŁUGA (1) BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA!!! POLECAM SERDECZNIE!!!! KASIA
Tak powinny wyglądać wszystkie przychodnie :) (1) Tak powinny wyglądać wszystkie przychodnie :) Bartek uwagi j/n (1) kurs robiłem chyba od maja do października... jazdy ciągneły się jak flaki z... ryzyk cudeńko :) (1) tak, tak, tak, koniecznie!!! bylo pysznie i pięknie, czulam sie jak uzbecka... M. Super! (1) Super szkoła! Zdałam dziś egzamin na prawko za PIERWSZYM podejściem! Zero... Muparta Kurs Pomocy Przedmedycznej (1) PRZYBYŁEM, UCZESTNICZYŁEM, EGZAMIN ZALICZYŁEM. A teraz poważnie. Wspaniały... Tomasz Mróz meble Daniel orzech (1) Kupiłem ostatnio mebelki z kolekcji Daniel Orzech- przepiękny design, jakość... bartosz J solarium o jakim zawsze marzyłam:) (1) super!wypas! przyjazna atmosfera!według mnie najlepsze solarium w... diana sylwiaaa - opinia (1) fajnie ze powstalo blisko mnie solarium tylko mogliby obnizyc stojacej kabiny... sylwiaaa Stronka (1) Tylko szkoda, że stronka nie jest odnawiana. Z niecierpliwością czekam na... blablak hmm (1) To mnie pan Krzysztof chyba bardzo nie lubił bo nie był ani cierpliwy ani... lolo Plus - opinia (1) Skończyłem tę szkołę w zeszłym roku. Dostałem się i na UW i na UG, więc nie... Plus bardzo fajny i klimatyczny klub (1) bardzo fajny i klimatyczny klub Kajka ... (1) jest rewelacyjne bez dwóch zdań! guhji Bardzo było nam miło, że trafiliśmy właśnie do tej przychodni. (1) Przy pierwszej wizycie wiedziałam, że to jest weterynarz z powołania;)... Ewelina Cukiereczek - opinia (1) Poleciła mi ten gabinet małżonka i nie rozczarowałem się. Otrzymałem... Cukiereczek bardzo OK (1) Sklep moze wyglada może troszke jakby ktos tak bez ladu poukladal tam kafle.... Paweł nowy gabinet (1) Gabinet jest zupełnie nowy i jeszcze niewiele stałych pacjentów o nim wie, a... malwina