r e w e l a c j a ! (1) polecam jak najbardziej. to byla moja pierwsza wizyta w tym gabinecie i wiem... ania Gim 3 GDA? (1) Skończyłam gimnazjum nr 3 w tym roku. Teraz jestem w I LO i jakoś sobie... Kasia z byłego bio-chemu POLECAM (1) Bylem polecam.Sto procent sterylnosci chlopaki doradzili mi.Poswiecili mi... Maciek
zbank - opinia (1) Obsluga mila ceny przystepne, solarium super mocne , poprostu rewelacja... zbank Nr 1 w Trójmieście dla motocyklistów (1) Witam! Wstrzymywałem się z oceną, póki nie zdam egzaminu (kat. A). :)... Rafał Łoziński super lekarz (1) Panią Agnieszkę znam już od paru lat, prowadziła moją pierwszą ciążę i... Iwona z Gdyni Pani J.Ch najlepszym nauczycielem jest ! (1) nie wiem co strzeliło do łba mojej przedmówczyni ... Pani Joanna jest jedną... Michalek do niezdecydowanych.... (1) Kilka słów do Pań, które jeszcze się wahają aby kupic karnet. Jestem żywym i... przyszła Twiggy POLECAM!!! (1) Witam,jeśli miałabym komukolwiek polecić ośrodek szkolenia kierowców,to bez... Wiesia :) (1) Wszystkim osobą, które chcą nauczyć się jeździć polecam szkołę Pana Marcina.... izabelag SA - opinia (1) Właśnie wróciłem z tego salonu. Strzygła mnie wysoka szczupła blondynka.... SA instruktorzy z pasja (1) w porównaniu z pierszym osrodkiem gdzie kiedys próbowalam zdobyc p.j. tu bylo... monika Świetna (1) I mimo że do tej szkoły chodze dopiero pare miesięcy jest naprawde... Ana Polecam ten gabinet (1) Wykonuje leczenie kanałowe w tym gabinecie.Jestem po pierwszej wizycie i... Dominika Malwa - opinia (1) Ludzie,IDZCIE do EFEKTU.Na prawde jest super,wczoraj zdalam prawko,jestem... Malwa fenomen! (1) Lampy są świetne, czyściutko, wspaniały klimat, nie chce się stamtąd... A Kasia - opinia (1) Ja dopiero skończyłam wykłady i od tego tygodnia zaczęłam praktyke:) Narazie... Kasia dla mnie idealna (1) chcesz się uczyć - uczysz się, i się nauczysz, masz warunki. nie chcesz- nie... Pat fachowo i konkretnie (1) Bez problemów, spora wiedza, dobrze doradzono mi w kompletowaniu instalacji sielski Za Pierwszym!!("B") (1) Zdałem za pierwszym razem. Szkoła świetna, instruktorzy najlepsi. Jazdy... Michał Morozik