NAJLEPSZY OSK!! (1) Chciałbym bardzo podziękować całemu OSK AS za przygotowanie mnie do egzaminu... Adrian Szkolenia AS-a pierwsza klasa! (1) Z pelna odpowiedzialnoscia polecam Ten osrodek szkolenia kierowcow. Dzieki... szmigi Krzysztof - opinia (2) Wysokie ceny w porownaniu z innymi firmami dzialajacymi na rynku. Dla... Krzysztof
pozwol sobie uwierzyc w siebie!! (1) Dzis mialam pierwszy i ostatni egzamin na prawo jazdy, tzn ZDAłAM!! Wielkie... Natalia M. Anna - opinia (1) Pani Doktor jest "fajna" jeżeli chodzi o pogadanke dla nastolatki, która... Anna marek - opinia (1) polecam w 100%. Bylem z żoną na kamieniach wulkanicznych, niezapomniane... marek Coś wspaniałego! (1) W wielu solariach już bywałam, ale w żadnym nie czułam się tak wspaniale. A... Alucha Zdałam ;))))))))))) (1) Polecam Wszystkim Szkołę Jazdy Barbara!!Zdałam za pierwszym razem i jeszcze w... Ania M. Rewelacja (1) A ja nie zgadzam się z przedmówcą. Dla mnie ośrodek jest ok. Tok nauczania... była kursantka Wspaniała kobieta !!! (1) Polecam z czystym sumieniem . Wspaniale podejście do pacjentki , moje... Luna mona - opinia (1) Barracuda powaliła mnie na kolana już po otwarciu!!!!!!! Od tego czasu jestem... mona Strzał w dziesiatkę!!!! (1) Karczma Zagroda to miejsce pełne ciepła i pozytywnej energii. Obsługa zawsze... Marta podziękowania dla Pana Piotra Jereczka (1) Przemiły Panie Piotrze, czytając opinie nie mogę napisać już chyba nic... Małgorzata Focklem cycling (1) Od 1,5 roku uczęszczam na zajęcia \"cycling\" i mam dwie uwagi: po pierwsze... Gosia Rewelacja (1) Strzygłam i farbowałam się kilka dni temu u p. Krzysia i jestem bardzo... Justyna Kamila - opinia (1) Miałam przyjemność wraz ze swoimi znajomymi gościć w tym sympatycznym... Kamila FANTASTYCZNA OBSŁUGA (1) BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA!!! POLECAM SERDECZNIE!!!! KASIA Tak powinny wyglądać wszystkie przychodnie :) (1) Tak powinny wyglądać wszystkie przychodnie :) Bartek uwagi j/n (1) kurs robiłem chyba od maja do października... jazdy ciągneły się jak flaki z... ryzyk cudeńko :) (1) tak, tak, tak, koniecznie!!! bylo pysznie i pięknie, czulam sie jak uzbecka... M.