POLECAM! (1) PIERWSZĄ CIĄŻĘ CAŁĄ PROWADZIŁ WŁAŚNIE PAN DOKTOR. W PORĘ WYKRYŁ KOMPLIKACJE I... aga ceny? (1) czy ktoś może podać w jakich cenach jest mniej więcej strzyżenie? bo "ceny -... doris Dobra porada (1) Zakupilem w tym sklepie notebooka. Bardzo dobra obsługa z wyczerpującą... Kriss7
Hynka (2) Dlaczego Inpro w wizualizacji osiedla Hynka nie umiescilo biurowca ktory to... Piotr kursantka - opinia (1) Wyjeździłam w tej szkole 50 godzin, pierwszy egzamin oblałam.Cóż, mój błąd i... kursantka zyczliwy (1) wszyscy mili i uprzejmi ale wizyta droga kosmicznie,wciągu 5 minut... zyczliwy Boże widzisz, a nie grzmisz... (1) Szkola... szczerze mowiac..gdybym miala wyberac jeszcze raz jakas szkole to... zoltad ania - opinia (1) Kupiłam tam suknię ślubną. Obsługa bez zarzutu znosiła moje niezdecydowanie i... ania kudżo - opinia (1) bardzo zadbane gimnazjum i dobrzy nauczyciele kudżo Polecam (1) Odwiedziliśmy El Greco przez przypadek - nasza ulubiona dotąd restauracja na... Marta Wrońska To nie szkoła... to pasja :) (1) Jeżeli szukacie zwykłej, szarej szkoły tańca - zły adres. Jeżeli chcecie... Greg Powaga (1) naprawdę polecam delte plus ! Pan Marcin wie jak nauczyć i co ważne nie... Marta ZDAŁEM!!!! (1) Witam uroczych panów instruktorów.Chciałem oficjalnie przekazać informacje że... Michał Klonowski :/ (1) Jestem absolwentka tej szkoly i nikomu jej nie polecam! Nauczyciele potrafia... absolwentka Ogolnie przecietny serwis (1) Obsluga sprawia wrazenie jakby byla pepkiem swiata.Zamontowany chip zwiekszyl... Jacek1967 Zijo - opinia (1) Poradnia alergologiczna dla Bogaczy W poradni kasują za wszystko na dzień... Zijo fatalna obsługa (1) Klub wydaje się miły, ale fatalna obsługa psuje pierwsze dobre wrażenie.... Dawid Pierwsza wizyta (1) Byłem dziś z rodzinką. Wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Obsługa wie co... M supper (1) Lekarz rewelacyjny- pelen ciepla i spokoju, ale niestety 3 h opoznienia,... anna czas oczekiwania (1) mielismy z chlopakami zlot meski przy piwku i oczywicie glod nas... Jurgen