Wszystko OKi :) (1) polecam ten lokal :) zwłaszcza na panieński wieczór Miła obsługa da się... aga MEGA Super jedzonko! (1) Jedzenie super smaczne, jedna z najlepszych chińszczyzn jakie jadłem!!!!!,... Konek Szpan szpan szpan szpan (1) Zdałem za pierwszym razem. podziękowanie szczegulnie dla pani Moniki i pana... kubala
Arkońska (1) Właśnie dziś odbieraliśmy mieszkanie na Arkońskiej i jesteśmy zachwyceni.... Iwona skutecznosć (1) wiedza posiadana jest tak słaba ze usuwanie usterki która trwa juz od 6... sebastian Zdałem za drugim razem!!!! (1) Jeździłem ze wszystkimi instruktorami i wszyscy byli doskonali w swoim fachu,... ludek A mnie te dobre opinie nie dziwią;) (1) Kurs teoretyczny i praktyczny świetnie przygotowany. Sporo się nauczyłam, za... Ola B. Najlepszy (1) To najlepszy lekarz ginekolog jakiego spotkałam. Profesjonalny i cierpliwy,... Kasia Zoe - opinia (1) Polecam każdemu:) uczą świetnie. W tym roku przygotowuję się z nimi do... Zoe Specjalista wysokiej rang, polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Znam Pana doktora od kilkunastu lat, w miedzy czasie bylem wielokrotnie przez... t000mek oby wszyscy byli tacy (1) kompetentny,ludzki doktor wymieniał mi staw biodrowy,remontował kolano... mariusz Fantastyczny (1) Jeśli kiedyś będziecie w okolicy zajdźcie to niesamowite. Ceny są bardzo... Jolitka PODZIĘKOWANIA DLA PANA MARKA LASKOWSKIEGO (1) Dziękuje Panie Marku!! Dzięki Panu zdałem egzamin za pierwszym podejściem.... Michał Szaraniec POLECAM :)))) (1) Dzisiaj byłam w tym saloniku, moje ogólne wrażenie BDB. Atmosfera... klaraaa SZKOŁA GODNA POLECENIA (1) Świetna szkoła, mili i kompetentni nauczyciele, świetna atmosfera, nauka w... zbigniew11111 świetne miejsce (1) oaza wsród kinowych sal, można usiąść odpocząć, poczytać gazete, a nawet... kasik :) - opinia (1) Dr Grzegorz jest najlepszym dentysta! Na wiztyty przychodze bez strachu,... :) Polecam (2) Montaż drzwi gerda wykonany w moim mieszkaniu przez firmę la puerta oceniam... Kris suuuuuper (1) to świetne miejsce na zrobienie zakupów i odpoczynek po nich bp SZKOŁA WARTA POLECENIA! (1) Nie ma lepszego OŚRODKA od El GRANDE!Choć wykupiłam tu tylko dodatkowe godz.,... Ewelina