Podziękowania dla Pana Jacka (1) Chociaż skorzystałam tylko z trzech jazd u Pana Jacka S. mogę z całą... KasiaD w końcu! (1) kilka dni temu zdalam prawko! jestem strasznie zadowolona> Jezdilam z panem... Asia BEZSTRESOWA I BARDZO MIłA WSPÓłPRACA (1) Poszukiwałem mieszkania dość pilnie, okazało się, że większość ofert na... Marek Ł.
Bardzo dobry lekarz! (1) Bardzo miły lekarz, który zawsze stawia prawidłową diagnozę i wszystko... Kamilcia7707 Polecam !!! (1) Wlasnie zdalam egzamin za PIERWSZYM RAZEM !!! Szkola prawa jazdy pana Michala... Ania P. Zdałem za pierwszym podejściem !! (1) Po pierwsze zdziwiłem się na zajęciach teoretycznych. Nie myślałem nigdy... Tomasz Moja ulubiona szkoła (1) Bardzo dobra szkoła i bardzo dobrzy nauczyciele Polecam wszystkim bardzo... Karol. C strasznie drogo - oszukują (1) strasznie drogie części, które mozna kupić gdzie indziej o wiele taniej - nie... Marek polecam (1) jak ktos ceni sobie rzetelnie wykonana prace to bardzo polecam gabinet... Pola Polecam!!!! (1) Dagmara robila mi tatuaz pomogla mi go wybrac i dopasowac ma pelne... Kasia BARDZO DUŻY PLUS !!! (1) Polecam serdecznie. Moim zdaniem w chwili obecnej nie ma konkurencji w... Marta Siemionko zasłużony pozytyw (1) Obsługa w pełni profesjonalna, duży wybór urządzeń używanych. Obsługa... Marek Ceny... (1) Mam pytanie do klientek. Jak kształtują się ceny w tym salonie?? Interesuje... Tasia Warto znaleźć inną restaurację (1) Przychodziłam tam z rodziną na niedzielne obiadki, niestety jednak od... Marta Kosmetyka buuuu... (1) fajnie, że macie promocje itd.... ale nie może to rzutować na podejście do... basia Podziękowania doktorowi Thrunowi (1) Nasza córeczka jest wcześniaczkiem, który bardzo dużo przedszedl od dnia... Rodzice Juleczki Mama dziecka - opinia (1) Personel medyczny podchodzi do pacjenta bez rękawiczek. Trudno jest sie czego... Mama dziecka zasugerowałem się opinią (1) Jakiś czas temu oddałem tam wiekowe auto (Ford z 1992r). Do zrobienia było... silnoreki Elitarna szkola - egzamin zdany (1) Sytuacja życiowa zmusiła mnie do zrobienia prawa jazdy więc musiałam wybrać... Kasia + i - (1) Cudowni barmani (w szczegolnosci Pan w okularach i chlopak z dolnego... taki tam ktos