cb+antena (1) Kupiłem radio cb z anteną. Obsługa miła, fachowa i profesjonalna. Pozdrawiam... abri ciągły brak dań na karcie (1) W Wielorobie bylam kilkakrotnie. Bardzo dobra obsługa i jedzenie ale... za... Violetta bardzo słabo (1) rejestracja niekompetentna i niemila, z wielką łaską udziela jakichkolwiek... pacjentka
Świetna alternatywa dla jadłodajni tradycyjnej (1) Jeśli chcecie zjeść smacznie szybko i niedrogo coś zdecydowanie innego i... Cleo :) (1) Obsługa bardzo przyjemna, szczególnie pani Ela pomagająca paniom opiekunkom i... Aga POPIERAM (1) POPIERAM Niedoszla pacjentka Polecam wszystkim (2) Mimo ze nie mieszkam w Polsce, udalo mi sie szybko i sprawnie sprzedac moje... Przemek Trafilam tu z internetu... (1) Znalazlam ten warsztat w internecie. Pierwszy telefon i panowie poprosili,... Danuta Pani dr Joanna Skrodzka (1) Bardzo mila i sympatyczna kobieta. Balam sie dentysty po wczesniejszych... pacjentka d - opinia (1) Długie czekanie na umówioną wcześniej wizytę (45 minut) jest denerwujące bo... d ewa - opinia (1) Bardzo mila i sympatyczna kobieta majaca czas na szczegolowe... ewa Rewelacja :) (1) Gratulacje dla szybkiego rozwoju i niezapominaniu o jakosci oferowanych dan i... R ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM ! (1) Świetny Ośrodek! Bardzo miła atmosfera wykładów. Świetni instruktorzy,a w... Daniel szkoła przyjazna (1) moja córka dostała się do tego liceum,jest zadowolona, akceptuje wymagania,... mama Super (1) Niedawno obcinałam tam włosy. Bardzo profesjonalnie! Zmoich krótkich włosów... Beata Warto odwiedzić!:-) (1) Polecam wszystkim salon pani Lucyny. Po raz kolejny jestem baaardzo... Ania ortopedia (1) Chciałbym podziękować pielęgniarkom i lekarzom za za fachowe podejście do... Czesław.Stachowski Serdecznie polecam (1) Mogę szczerze polecić - jedyna osoba, która miała ofertę cenową dostosowaną... Darek zadlow - opinia (1) Ja miałem poważny wypadek (przestał istnieć lewy nadgarstek), a dzisiaj 3... zadlow pycha (1) super miejsce, inne niż wszystkie inne w Sopocie. plus absolutnie... ona