Best (1) Poldek uczy Cie jak zostac proesjonalista za kierownica, wiec nie zastanawiaj... Sieradzki super (1) zdalem za pierwszym :) kierowca Prawie jak u Kafki... (2) Siedzisz sobie w klubie nocnym i pijesz piwko, tańczysz, prosisz kogos do... Fafa
Nikotynowa porażka (1) Jadłodalnię dysfalifikują opary papierowowego dymu. Jak można pozwolić na... TomStar NAJMILSZA KANJPKA W GDYNI (1) wlasciciele na serio dbaja o klienta,wystroj- poprawia sie odkad bylam tam... oc nie jedzcie tam!!! (1) jedzenie tutta mai naprawde odradzam! kiedys byłam z mężem i ja zamówiłam... grzes pozytyw (1) bardzo mila atmosfera w sklepie.lubie robic tam za zkupy ostrowska obsluga ? chyba jej nie ma (1) Ostanio goscilem w salonie. Mialem stluczke i oddalem samochod do naprawy.... Karol Rewelacyjne podejście do zwierzaka ! (1) Gorąco polecam salon P.Izy - jest ona 100% specjslistką. Owiedziłam ją z moim... Karolina są super !!! (1) dziś naprawiałem u chłopaków samochód. szybko, sprawnie, solidnie i tanio.... szymon Esencja solidności , rzetelnosci i czciwości !!!!!!!! (1) 100%POZYTYW !!! Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, rewelacyjne... Jo Yesh cb+antena (1) Kupiłem radio cb z anteną. Obsługa miła, fachowa i profesjonalna. Pozdrawiam... abri ciągły brak dań na karcie (1) W Wielorobie bylam kilkakrotnie. Bardzo dobra obsługa i jedzenie ale... za... Violetta bardzo słabo (1) rejestracja niekompetentna i niemila, z wielką łaską udziela jakichkolwiek... pacjentka Świetna alternatywa dla jadłodajni tradycyjnej (1) Jeśli chcecie zjeść smacznie szybko i niedrogo coś zdecydowanie innego i... Cleo :) (1) Obsługa bardzo przyjemna, szczególnie pani Ela pomagająca paniom opiekunkom i... Aga POPIERAM (1) POPIERAM Niedoszla pacjentka Polecam wszystkim (2) Mimo ze nie mieszkam w Polsce, udalo mi sie szybko i sprawnie sprzedac moje... Przemek Trafilam tu z internetu... (1) Znalazlam ten warsztat w internecie. Pierwszy telefon i panowie poprosili,... Danuta Pani dr Joanna Skrodzka (1) Bardzo mila i sympatyczna kobieta. Balam sie dentysty po wczesniejszych... pacjentka