Gosia Z-K - opinia (1) Hej, co prawda zdalam egzamin za trzecim podejsciem, ale uwazam ze OSK... Gosia Z-K Estera jesteś super.dzięki (1) Polecam wszystkim którzy chcą nauczyc się jeżdzic i zdac egzamin za pierwszym... Kasia J. Obsługa.... (1) Piszecie o zachowaniu kelnerki, kelnera które Wam sie nie spodobało, ale skąd... Ania
wporzo (1) Smaczna pizza w normalnej cenie. W lokalu bez szaleństw.Czysto,schludnie... miki SUPER!! (1) ja polecam !! dzieki panu Michalowi, zdalem , ale nie tylko to~! bo rownierz... kursant nareszcie fajny klub w trojmieście (1) Byłam ostanio na imprezie super wystrój klimat fajany. Do tego można dobrze... MARIA bardo smaczne jedzenie (1) Jadam w tej pizzeri regularnie i nigdy sie nie zawiodłem, naprawde polecam klijent Świetne (1) Gorąco polecam ten ośrodek! Teorie miałem na przymorzu, świetni wykładowcy i... Sebastian Takiego chamstwa nie widziałam jeszcze (1) Wczoraj miałam okazje być pierwszy i ostatni raz w tym miejscu (dyskoteka)... pelle Polecam! (1) Niedawno skończyłam tą szkołe i bardzo ją polecam. Nauczyciele są fajni jak... Uczennica2142 Polecam!!! (1) Świetny ginekolog, profesjonalne podejście, fachowe porady, bardzo dokladny.... Ola profesjonalne kursy (1) jako jedyna szkoła, BCJ ma w swojej ofercie kurs angielskiego dla spedytorów... q uroczysty obiad (1) fachowa obsługa, eleganckie nakrycie stołu oraz przepyszne jedzenie za... marcin Za pierwszym razem (1) Zdałem B za pierwszym razem. Dzięki ABC:) Super poprowadzona teoria i świetni... Jacek Zdrojewski zajęcia Eweliny (1) Przeczytałam wszystkie komentarze i jestem zaskoczona, że nikt nie wspomniał... Josia Samosia Udało się! (1) Niesamowita atmosfera,mili ludzie,ogromne możliwości! Z całą pewnością mogę... Ania Z. ;) jestem zadowolona (1) Osobiście jestem zadowolona. Mnie brak szatni wcale nie... Nati Polecam wszystkim:) (1) Szukasz szkoły tanca?? To sie nie zastanawiaj, napewno nauczysz sie poruszac... Ja:) Niemożliwe stało się możliwe!!!!!!!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem!! Wszystko zawdzięczam mojemu... SYLWIA KOZŁOWSKA Wioletta - opinia (1) Bardzo ładnie doczepione włoski, kolor ten sam co mój. Efekt jest... Wioletta