Wrażenia: (1) Mój ulubiony klubik w Trójmieście, rewelacyjny wystrój, super klimacik,... stały klient Może byc... (1) Fajny pubik bardzo... ale z tego co zauwazylem to do klubu wpuszcza sie osoby... Kuba Tragiczna obsługa! Dla bardzo cierpliwych (1) Właśnie wróciłem z Friday's i po raz drugi (poprzednio byłem w sierpniu)... Marek
Rewelacja (1) Chodzę do tego gabinetu dopiero od 4 lat ale jestem naprawdę zachwycona.... ada polecam (1) bardzo sie ciesze, ze w koncu na Oruni jest gdzie pojsc zjesc w milej... Ania POLECAM! (1) Szkoliłam się w Akademii przed egzaminem, jestem bardzo zadowolona,... Olga Super! (1) Wykupiłam w tej szkole dodatkowe jazdy po koljnych nie zdanych egzaminach.... Hania SUPER KLUB (1) Klub fantastyczny :) mega wystrój, super obsługa, piękne kobiety i genialna... Mati # (1) Szkoła świetna. Pierwszy miesiąc myślałam że umrę. Poziom rzeczywiście bardzo... ósemeczka. fajna szkolka (1) bardzo przyjemna nowa szkolka z nowymi samochodami co jest duzym ulatwieniem... ws pizza (1) jak do tej pory jadłem u nich tylko pizze. pizza jest powtarzalna, smak,... kaden Zachwycona - opinia (1) Co tu dużo mówić- REWELACJA! Wyborne jedzenie, elegancki wystrój, przystępne... Zachwycona Chłopaki dziękuję!!! (2) Po trzecim nieudanym podejściu trafiłam w szpony chłopaków z Sunaja (Krzysiek... Ewa z Cie-owa bardzo dobry fryzjer jak i solarium (1) bardzo dobry fryzjer jak i solarium, bylam mile zaskoczona , polecam anusia witava fajne opalanie dobre lampy dobre ceny (1) fajne opalanie dobre lampy dobre ceny , uwazam ze jest to najlepsze splarium... anusia vitawa POLECAM :-) (1) W marcu miałam operację jajników,a dokładnie usunięcie torbieli u Pana... Pacjentka :-) bardzo solidna firma (1) jako wspólnota mieszkaniowa otrzymaliśmy duży rabat. firma ta zamontowała... marek Marek - opinia (1) Rewelacyjne, poprostu super jest możliwość rejestracji online i sprawdzanie... Marek Czas trwania zajec (1) Tragedia po prostu niespotykana na zadnej innej uczelni wyzszej tu zajecia... Student POLECAM NA KATEGORIĘ C ! (1) Nigdy nie bawię się w takie wystawianie komentarzy,ale tym razem mam... BArtek