:) (1) chcciałam powiedzieć ze polecam Chestera do nauki prawa jazdy:)instruktorzy... Patrycja Mariusz - opinia (1) Ośrodek profesjonalny kadra instruktorów na wysokim poziomie i do wyboru.... Mariusz SP-15 (1) Kiedys chodzilo do tej szkoly moje starsze dziecko i naprawde bylo bez... Rodzic
Obluga i klimat (1) Moze wyposarzeniem i wystrojem bardzo zalezalo mi na milej obsludze i fajnym... Krzysztof.K Jestem bardzo zadowolony (1) Bardzo sympatyczny salon, miła i fachowa obsługa. Jeśli jesteś facetem i... ładnie ostrzyżony koszmarna obsługa (1) Na wysłane mailem pytanie o basen, dostępność miejsc dostałam szablonowa... niedoszla klientka KTO CHCE SIĘ NAUCZYC TO WYNIESIE WIELE (1) Jestem studentką WSTiH i wiem, że jesli sie tylko chce to mozna sie tu wiele... wisienka dla mnie rewela;) (1) Zrobiłem ten kurs szybko,sprawnie i zdałem za pierwszym razem.Jeździłem... Big Jestem zadowolona (1) Fryzjerki bardzo miłe, sympatyczna obsługa, bardzo fajną fryzurkę zawdzięczam... As SUPER MIEJSCE!!!! (1) Jestem stałą klientką Instytutu Urody Pani Edyty.Polecam gorąco. Zawsze... Marzena I to ma być szkoła katolicka ?! (1) Beznadziejna opieka pedagogiczna! Primo- niedopilnowane dzieci same wychodzą... zawiedziona mama Dominika - opinia (1) Świetny salon, polecam Dominika najlepszy weterynarz ! (1) nic dodać nic ująć, profesjonalne podejście i do zwierzaczka jak również do... gdynianka SUUUUPER!!!!! (1) SUUUUPER!!!!! mala Ale fajnie (1) Chciałem powiedzieć że kiedy przeczytałem w ogłoszeniu że jest chillout... Mucha Rozczarowany (1) Jesli moja opinia ma komus pomóc w wyborze tego a nie innego ortopedy to... francesco Super!!! kat.C (1) Naprawde polecam kurs na kat.C . jazdy zaczynają się i kończą na ulicy... Sebastian Mach ;) (1) Jest bardzo fajnie, chodzimy z dziewczyna od jakiegos czasu i nizezmiennie... maras Nieciekawie (2) Nieciekawie Obsluga dość miła, i drinki też dobre.Sam wystroj nieza ciekawy.... Monique Polecam (1) Nie się co rozpisywać - trzeba zobaczyć, bardzo fajne miejsce.... Tomek