Obsługa super szczególnie przystojni barmani (1) Obsługa jest strasznie sympatyczna,szczególnie męska część czyli niesamowicie... Kate Kalafior - opinia (1) Nie wiem jak moi poprzednicy ale ja uważam że pan prezes naprawdę dużo mi... Kalafior Ośrodek Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolna, profesjonali instruktorzy, dbaja o kursantów,... Kursantka
Goska - opinia (1) polecam wszystkim Panią!!!!!!!!!!!!!!!!! W studio panuje bardzo ciepła... Goska Hmm... (1) jestem zasmucony ze w Poznaniu nie ma kto zadbac jak nalezy o moją... bachor Z czystym sumieniem polecam ANTARIS :) (1) W bardzo sympatycznej atmosferze powstał projekt naszej kuchni.Projektantka... Kasia i Wojtek OK (1) dobre jedzenie i mila obsluga poss Wesołych Świąt (1) Wspaniałych czarodzeijskich Świat Bozego Narodzenia pełnych radości, miłości... Bogdan i Basia Najlepsza szkola w Gdyni (1) Wysoki poziom nauczania,spokojni i cierpliwi instruktorzy,miła... Iwona Strusińska Rewelacyjni!!! (1) byłam tam po raz pierwszy i napewno nie ostatni!! juz od początku mojej... Irena Najlepsza fryzjerka (1) Najlepszą fryzjerką w tym salonie fryzjersko-kosmetycznym jest pani Alicja .... teresa Obsługa, jakość, itp. (1) Po pierwsze co nie podobało mi się najbardziej to to, że kiedy właścicielka... "Reklama to nie wszystko" .Klien POLECAM (1) Najlepsze sushi w trójmieście to tego rewelacyjna obsługa i fajny klimat :)... Marta nie polecam (1) Pierwsze kilka razy bylam zadowolona, faktycznie Panie potrafia zadbac o... kamila NIe polecam (1) Panie nie licza sie ze zdaniem klienta, bylam dwa razy dwa razy bez... kamila REWELACJA!!! (1) Jestem klientką tego salonu na ul.Legionów i jestem wprost... Ania O dwa przegięcia za dużo (1) Postanowiłam wystawić mega negatywa temu solarium, ponieważ 2x zostałam... Patrycja tak trzymac (1) super opieka dobre przygotowanie zapewnione bezpieczenstwo zajecia dodatkowe... rodzic Uczeń_tego_gimnazjum - opinia (1) Świetna szkoła Uczeń_tego_gimnazjum Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem. Instruktor był miły, spokojnie wszystko... Agata