POLDEK – Sympatyczni, Opanowani, Nienaganni, Dobrzy Organizatorzy (1) Takimi cechami charakteryzują się pracownicy oraz instruktorzy z osk POLDEK w... Adrianna J. Wojtek - opinia (1) Jadam tam często (przejazdem po pracy),obsługa stara się zaspokoić... Wojtek POLECAM;)) (1) Bardzo DOBRA i PROFESJONALNA szkoła jazdy!!Mimo,że wyjeździłam tylko... Karolina
superowe środy z karaoke:) (1) Swietny klimat, świetne miejsce i świetna środa z karaoke. Super pomysł z tą... Jarek Mieszane uczucia... (1) Witam, byłem dzisiaj w tej restauracji i mam kilka zastrzeżeń, a mianowicie..... czeci juz po szkole... (1) Ja mogę z perspektywy kilku miesiecy od ukończenia szkoły powiedzieć, że... a. dosłownie super (1) niedawno robiłam sobie kolczyk w brodzie, z czego jestem bardzo zadowolona.... Magdalena Gorąco polecam OSK Rondo (1) Pełne profesjonalizmu podejście do szkolenia... nie zabrakło również... Magda S BARDZO POLECAM (1) POLECAM POLECAM POLECAM i jeszcze raz POLECAM :) EFEKT to strzał w... pabloo Polecam (1) Usługi naprawdę na wysokim poziomie! Łukasz Kazimierz - opinia (1) Naprawdę warto pójść na obiad z żoną, znajomymi czy rodzinką. Ceny dość... Kazimierz Kamila - opinia (1) Cudowne miejsce w Oliwie, wczoraj odwiedziłam po raz pierwszy i jestem... Kamila Mój lekarz (1) Trafiłam na niego przez przypadek, na Klinicznej, kiedy moja ciąża zaczęła... Beata super klub (1) ostatnio bawiliśmy się w 80' i było naprawde super!! Razem ze znajomymi... Madzik obsługa jak w PRL-u (1) Panie niesympatyczne, łaskę robią ze pracują a w rozmowach między sobą... oburzona pacjętka Marek - opinia (1) Bardzo miła współpraca. Polecam wszystkim realizację poważniejszych aranżacji... Marek Teraz już kat.C. (1) Polecam! Profesjonalne podejście do przygotowania kursanta do... MIRO Podziękowania (1) Chciałem pochwalić panią doktor za profesjonalne podejście do małych... Grzesiek Ach ten Wrzeszcz... (1) Wrzeszcz to naprawdę piękna dzielnica. Nie wyobrażam sobie żebym mogla... Gość Niezgadzam sie z "Stała Klienta A." (1) Uważam, że Pani bardzo nie w porządku ocenia Tą Panią. Ponadto nie wiem, czy... Zadowolona Klientka M.