polecam (1) Pizza smaczna. lecz czasem za chrupkie ciasto. Ogolnie bardzo smaczna;] klientka Polecam każdemu! (1) Moje dziecko chodzi do "Słonecznej Krainy" już trzeci rok i jest to najlepsze... zadowolony tatuś Sławek JEŚLI PRAWO JAZDY TO TYLKO W OSK RONDO!!!! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym podejściem (jeszcze nie mogę w to uwierzyc)... Ania G.-świieżo upieczony kierow
ewa - opinia (1) Rewelacja polecam ewa Godna polecenia (1) Niezwykły wystrój, super jedzenie, rewelacyjna lokalizacja. Trochę mało dań... Krzyś Moja Opinia (1) Wszystkim gorąco polecam Ośrodek szkolenia EFEKT . Rewelacyjnie przygotowana... Agnieszka Berenthal Pan Kożuszek (1) Filozofia jeszce lepsza niż wok ;) Uczennice :P ludzie puknijcie sie w łeb (1) Ja współczuje pracownikom reala,trzeba mieć baardzo dużo cierpliwości i... xyz Najlepszy fryzjer !!!!!!!!!! (1) Pierwszy raz bylam u Pani Lucynki i jestem zachwycona! Dobiera kolor i... SZUJKA zdałam za pierwszym razem:) (1) Chciałam serdecznie podziękować Wspaniałemu Panu Januszowi za cierpliwość i... Kasia Spotter - opinia (2) Dzisiaj bylem pierwszy raz i jednoczesnie ostatni. Ta knajpa jest typowo dla... Spotter Sławomir - opinia (1) Byłem u okulisty z 5 letnim dzieckiem i jestem bardzo zadowolony z wizyty.... Sławomir Polecam (1) Miałem przyjemność korzystać z usług VISUSA i innych gabinetów i muszę... Sławomir Monika - opinia (1) To znakomite miejsce, w którym dzieci aktywnie spędzają czas.Profesjonalna... Monika Cico - selekcja!!! (1) Cico = zadnych dresów w wersji eleganckiej, żadnych Dod Elektrod i żadnych... Gosia - nowa, ale od teraz już s SŁABIUTKO (1) Duże kolejki, mały wybór asortymentu, nie miła obsługa, żadko są czynne... Klient Klient (1) Wspaniała restauracja, bardzo ładny wystrój, smaczne jedzenie, miła obsługa,... Klient SKANDAL (1) Jestem klientem tego sklepu od bardzo dawna i to co się dzieje w Realu to... Klient Sylwia - opinia (1) cieszę sie że wkońcu mam blisko naprawde fajne solarium Pozdrawiam Sylwia Super szkoła. (1) Rewelacyjna szkoła! Polecam to gimnazjum. Jest czyste, wspaniali... Uczeń