benek - opinia (1) firma OK oddali domek przed terminem, jakość bardzo dobra, ściany proste,... benek porod (1) 12.11.2007 w tym szpitalu urodzilam moja stokrotke-i wielkie brawa dla... asia Mieszka się tu rewelacyjnie (1) MIeszkałam w innych dzielnicach Gdyni ale tu mieszka się naprawdę wygodnie i... Anna
Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona! Miła odskocznia od szarej rzeczywistości:P Gosia poród (1) moja żona urodziłą piękną i zdrową córeczkę własnie w wojewódzkim w... mich. Super sklep :) (1) Pół roku temu nabyłem u nich rowerek szosowy scott, do dzisiaj ceny na... Wujek Ulubiony klub :) (1) Klub bilardowy Joker jest moim ulubionym miejscem spotkań z przyjaciółmi.Bez... Sławek NEUROLOG (1) Jestem oburzona zachowanie pani neurolog ktora nie przyjęła mojej corki... MATKA SzpitalmStudencki (1) L ezalam ja i nie tylko ale czlonkowie mojej rodziny tez .Polecam jest bardzo... Barbara To co ciśnie się na usta jest niecenzuralne (1) ... Tylko tak moge tu napisac o kimś kto pozwala męczyć się zwierzęciu w... Zdruzgotani Tobiasz - opinia (1) Wszystko poprostu super!!! Aż trudno opisać słowami.ten dzień był jedyny i... Tobiasz Co się stało? (1) Dwa lata temu odwiedzałem restaurację niemal codziennie. Obsługa była zawsze... Zawiedziony Prawie było dobrze (1) Byłem zachwycony obsługą szpitala no i samym porodem. Rodziliśmy po ludzku.... Zawiedziony,,, dawid - opinia (1) Bardzo fajna restauracja z bardzo smacznym japonskim jedzeniem,oraz wystroj... dawid bartek - opinia (1) Od miesiąca jest nowa dyrektorka i już widać zmiany na lepsze. bartek ale klasa!!!! (1) jestem zaskoczona a zarazem pelna podziwu dla menagera ,ktory dopuszcza... Anna C. Polecam (1) POLECAM WSZYSTKIM !!! jaro katastrofa!!!!!!1 (1) Nie bardzo wiem skad biorą sie dobre opinie na temat tej restauracji. tyle... Mariusz Polecam!!! (1) Pozdrowienia dla Pani Sabiny Zadowolona kursantka :) Oddział dziecięcy to tragedia (1) Radzę rodzicom przeczytać to co tu napiszę.Oddział dziecięcy tego szpitala,to... były ratownik PCK