zastanowię się, czy tam wracać (2) zostałam tam zaproszona w 2 rocznicę ślubu, ale przeżyłam rozczarowanie... Aneta CREDO (1) dobrze gdy zdaje sie za pierwszym razem, ja niestety nie mialem tyle... Paweł Wspaniały lekarz (1) Dr Piskulak prowadzi moją pierwszą ciążę i na pewno zgłoszę się do niego przy... Joanna
Całkiem nieźle (1) Szczerze polecam ten serwis, robota wykonana sprawnie, szybko i fachowo. Krzysiek obsługa KOSZMAR (1) OBSŁUGA KOSZMARNA- CHŁOPAK KTORY OBSŁUGUJE NIE MA POJECA O PIWIE I O TYM CO... KIC Atmosfera do bani (1) Technika strzyżenia niestety chyba najlepsza jaką spotkałam (profesjonalne... Renata Nic dodać nic ująć (1) Wszystko wcześniej zostało powiedziane. Gorąco polecam!!! Słoneczko Sławek jesteś najlepszy!!! (1) Pomimo zdania egzaminu za pierwszym razem,wiem,że to dopiero poczatek.... Emila P. super super super (1) super super super jarek polecam!!! (1) super obsluga,polecam klientka :) (1) Kocham tą szkołe xD Dudek Kotlet mielony a'la zraz a może wyrób zrazopodobny (1) Będąc na zakupach w Galerii Bałtyckiej, poszliśmy z mężem coś zjeść.... Vertigo bez zachwytów (1) szkoła ciut powyżej przeciętnej. Na plus: - szkoła mała, kameralna, - małe... mi po prostu pysznie (1) Świetny wystrój lokalu tworzy intymny klimat sprzyjający rozmowom. Bardzo... Bazyli OK (1) W podobnym czasie bylem jeszcze w gabinecie Eurodent na Morenie i w... Pacjent Testowy Bardzo dobra szkoła . ;) (1) Moim zdaniem w szkole panuje bardzo dobra atmosfera. Nauczyciele są życzliwi... kaczka bosko...niebiańsko...idealnie... (1) opalam sie w solariach już od wielu lat,ale w żadnym nie bylo mi tak dobrze... BYNIO Tragedia (1) Pizza zakalec, guma bez smaku, nie jadłam gorszej pizzy w życiu. Kucharz... AniaP Jestem pod urokiem (1) Przez przypadek tam zajrzałam i .... jestem zauroczona atmosferą.... Wioleta Magda - opinia (2) Wizyta w tym salonie to tylko strata czasu. Mnie osobiscie wystawili do lodu... Magda