Super pub (1) pub z dla wszystkich, gdzie wszyscy są wśród swoich ;) aniela-13 do a. (1) Nauczyciele tez są ludźmi. I jak możesz to wypowiadaj się w swoim imieniu, a... Ala Mały przeładowany basenik (1) Kiedyś, ten basen miał opinię czystego, ale ta opinia może być prawdziwa... pływak
poród-cc (1) 21.12 Przyszła na świat przez cc moja córeczka. Ogólnie jestem zadowolona z... sophidion UWAGA!!` (1) Pozornie miły i uczynny ale uwaga... Nie wykonał pracy do końca bo niby...... poszkodowany :) (1) Miałem to szczęscie, że udało się kupic karnet. Chodziłem pare miesieczy i... kam super (1) w tym przedszkolu dzieci nie płaczą, nie nudzą się, i zawsze chcą wracać do... Pablo gorąco polecam !!! (1) salon super można bosko odpocząć!!! WOJCIECH GRABIEC Sylwester 2007-2008 (1) Jedna z najbardziej udanych imprez w ciągu ostatnich paru lat.Przesympatyczna... Magda,Arek i Znajomi Polecam !!! Bardzo Dobra szkoła jazdy. (1) Według mnie szkoła ta prezentuje sie bardzo dobrze. Szkolenia na dobrym... TomO polecam masaż- czad (1) Byłam na czekoladowym - rewelacja, do dziś czuję ten super zapach. Wszystko... Małgosia Bardzo miła atmosfera !!! (1) W zeszłym roku przychodziłam tam co sobotę potańczyć, grało dwóch przemiłych... Violetta WSPANIAŁE MIEJSCE (1) ELEGANCKA RESTAŁRACIA,KAFETERIA TESZ NICZEGO SOBIE,OBSŁUGA NAKAŻDE SKINIENIE... MAREK Broń Boże chcieć cos kupić (1) pan, b. niezadowolony z tego, że się przyszło, o coś pyta, chce coś kupić.... Klient NAJLEPSI!!! (1) rewelacyjni instruktorzy, w szczególności Jurek, z którym miałam przyjemność... ducky Beznadziejna i bardzo niemiła obsługa (1) Nie polecam!!! Bardzo niemiła i niesympatyczna wręcz opryskliwa Pani.... niezadowolona ok. (1) Bedę tam chodzić, wreszcie mamy coś w centrum Gdańska:)Salon na poziomie... Asia same plusy !! (1) Zawsze miła i profesjonalna porada, żadnego pośpiechu, pełna dyskrecja i... pacjentka SUPER (1) Bardzo polecam tą panią. Jest sympatyczna, bezpośrednia i miła. Chodze do... Emilia Patryk - opinia (1) specjalnie z Gdańska jeżdżę do tego sklepu niema lepszego... Patryk