A. - opinia (1) polecam! A. wioletta - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze współpracy i projektu aranżacji mojego domu,... wioletta Rewelacja... (1) Byłam tam pierwszy raz ale napewno nie ostatni... Już poinformowałam... Agnieszka
Sylwester 2007/2008 (1) Byłam w tym roku na sylwestra w tej restauracji i muszę stwierdzić, że... miłka niezadowolona (1) Byłas w tym centrum z mysla, ze jak zajmuja sie wylacznie dermatologiczno... Agnieszka Loura - opinia (1) Kelner który nas obsługiwal był bardzo niemiły, gdyż po zwróceniu uwagi, że... Loura u szkota (1) knajpa z wystrojem rewelacyjnym. obsloga bardzo mila z ktora mozna sie... Darek chirurgia (1) Zgadzam się, że ogólnie szpital jest jednym z lepszych, ale z wyłączeniem... ab Serdeczne podziekowania:) (1) Dzień Dobry, chciałbym podziekować całej kadrze , a szczególnie Panu... Darek G. polecam (1) Jestem po depilacji całych nóg. Zabieg wykonała Pani Hania K.Depilacja bardzo... justa006 A miało być tak pięknie (1) Razem ze znajomymi odwiedziłam klub zachęcona interesującym wnętrzem. I chyba... Klara SUUUPEER :) (1) Jesli chcecie naprawde fajnych wspomnien, wysokiego poziomu nauczania i... xxxxxxx profesjonalne wykonanie i szybki termin wykonania (1) Polecam wszystkim zainteresowanym ,ekipa sprawna i solidna!!!Kozystalem z... Andrzej Jastrzebski Apteka - obsługa tragiczna (1) Całe centrum jest fajne, ale apteka masakra. Obsługa chyba trafia tam z... Aneta Z pozdrowieniami dla Marka (1) Taniec to nie tylko rytmiczne ruchy ciała. To filozofia, rozmowa,... Beata Dj:) (1) Miałem przyjemność grać 28.XII w Cico:)Polecam klubik.Jest bardzo sopocki jak... Frisky Oddział patologii ciąży... po prostu tragedia (1) Zdecydowanie nie polecam. Byłam pacjentką na oddziale patologii ciąży. Nikomu... Jolanta kAROLINA - opinia (1) To skandal. Czekalam z 30 minut na posilek i jak dostalam to wszystko bylo... kAROLINA sylwester 2007/2008 (1) Naprawdę polecam. Było super! Fajna muzyka jedzenie i wszystko. Gosia Supcio (1) Muza trochę badziewna czasami leci ale ogólnie świetnie ! Playgirl