Dawno temu... :) (1) Mialem okazje jezdzic z Panem Michalem juz dosc dawno temu, aczkolwiek dlugo... Adam W. Zawiedziona - opinia (1) Nie czuję się uprawniona do oceny klubu, bo w nim nie bywam, natomiast... Zawiedziona Super warsztat (1) Dziękuje Firmie Fort-Auto za naprawienie mojego Forda Mondeo 2lTDCi.... Michał
Trzymajcie się z daleka (1) Byłem dwa razy w Barbados i obie wizyty to całkowita porażka tego lokalu -... Tomek oczywiście że wracać (1) Droga Pani Tatiano, proszę się nie przejmować jedną opinią. Restauracja z... Ola wypiska (1) Zostałem wypisany na oddziale kardiologicznym mocno po godz 14 i tuz przed 15... kardiomiopata skandal (1) zastanawiam sie jak to możliwe że w dobie rozdmuchanej profilaktyki raka... monika Nie daja rady z zamowieniami telefonicznymi (1) Byłem głodny.. pizzerie ta mam w odległości kilometra, ale padalo i lipa ze... Garfield Sylwester (1) Spędziłam tu Noc Sylwestrową, wszystko było super, smaczne jedzenie, świetna... Ania asd (1) asd asd mm - opinia (1) Fachowa i mila opieka polecam kazdemu kto ma chore zwierze tam uzyska... mm Uczeń (1) Szkoła jest genialna!!! Nie dość ze jest b.wysoki poziom nauczania to... Uczeń:) Gorąco polecam! (1) Gabinet jest bardzo przyjazny i jest wiele promocji, na które, nie ukrywam,... ola polecam (1) szukałem po sklepach i szukałem wymarzonego roweru, ale nigdzie nie mogłem... dominik POLECAM (1) Gorąco polecam naukę w OSK"EFEKT" na Ujeścisku. Instruktor pan Roman... Ewa H. :))) (1) bywamy bywamy... do miejsca mamy sentyment z uwagi na jego historię... była... bywalcy Wspaniały (1) Już po pierwszej wizycie wiedziałam, że to jest lekarz jakiego szukałam.... karolina Anita - opinia (1) Bardzo dziękuję panu Markowi, który nauczył mnie spokoju i pokory za... Anita pacjentka - opinia (1) Bardzo polecam. Jestem zachwycona całą przychodnią. Pielegniarki i lekarki... pacjentka bardzo polecam :) (1) zdalem za drugim razem :) za pierwszym razem nie mialem po prostu szczescia... Sebastian W