AXEL - opinia (1) Gimnazium jest jedym z lepszych w trójmieście PS: Kolego to jest norma że... AXEL Najlepsze ciasto w trójmiescie:))) (1) A pizza przepyszna. Szkoda tylko, że dodają ser który ma ser tylko w nazwie i... Parcek błagam o kompetentną informację od lekarza (1) Pełną ocenę prześlę kiedy upewnię się co do mojego aktualnie bardzo złego... Marianna Piontek
Marek - opinia (1) Byłem tam trzy razy. Pierwszy raz kilka mies. temu. Klapa. nic się nie... Marek Polecam (1) Dla osób które mogą sobie pozwolić na wydatek szczerze polecam.Pieniądze... Paweł Wyjątkowe podejście do pacjenta (1) Super lekarz, rozumie zdenerwowanie rodziców podczas choroby swoich pociech,... AnnaŚ zdalem za 1:) - opinia (1) instruktor: Jacek G. pozdro!!!!! zdalem za 1:) Tomek - opinia (1) Byłem tam i przyznam ze jeszcze czegos takiego nie widziałem wystruj to nie... Tomek zgadzam sie z przedmówcą zupełny brak zainteresowania (1) zdecydowanie odradzam k Swieta racja na recepcji slabo (1) Musze sie zgodzic z Krzysztofem. Chyba trafilismy na ta sama pania Magde.... Flumek 100% zadowolenia (1) Moja zonka zdała za 1 razem :) . Sam wcześniej próbowałem coś ją nauczyć -... Michał Słaba obsługa (1) Tak, jak smaczne otrzymaliśmy jedzenie, tak rozczarowały nas kelnerki.Nie... zagnywacz Godne polecenia (1) W tym roku drugie moje dziecko zaczęło uczęszczać do tego przedszkola i... Zadowolona Mama nie ma lepszych (1) Zdałam za piewrszym razem!!!!Uczą fantastycznie i bezstresowo. Dopasowują się... Magda ... (1) Nie jestem zachwycona. Brakuje otwartości u Pani z najmłodszej grupy.... mama Wszystko wspaniale. (1) Dwie piękne i młode Panie w dodatku siostry.Zakochać się można w takiej... Mirek poradźcie (1) Witam. Chciałabym dowiedzieć czegoś na temat kierunku komunikacja społeczna i... hienka PWSH-moje doświadczenia (1) Zacznę od poziomu nauczania, moim zdaniem jest wysoki. Oczywiście, że w... studentka pwsjh Pływarek jest ok!!! (5) To naprawde Szkółka z klasą,osoby pracujące tam mają pojęcie o pływaniu,nie... filo Super nauczyciele (1) Naprawde polecam. nauczyciele rewelacyjni i wyrozumiali zawsze słuzą pomocą.... Gosia