Nieduży warsztat z fachową obsługą (1) Można tu naprawić praktycznie wszystko. Od wymiany klocków hamulcowych i... edgarbumpy Gratulacje dla Beatki (1) Rowniez przylaczam sie do gratulacji dla Beatki !!! Bedzie rosla nastepna... Ann dzano - opinia (1) godni polecenia czysto szybko i solidnie dzano
tomko - opinia (1) solidnie i szybko polecam tomko profesjonaliści (1) Goście którzy tam pracują to profesjonaliści. Widać, że facet jest... downhill Wszytko mi się podoba oprócz pań w dziekanacie (1) Wykładowcy, poziom nauczania, warunki i wygląd uczelni jest super! Jedyną... życzliwa uczelni Awans (1) Gorąco polecamnauke jazdy"Awans"Oczekuje na odbiór prawka i jestem nie... Dorota Szymczak serwis (1) wszystko ok dopóki sprzęt zakupiony w tym sklepie się nie popsuje. naprawy... były klient zamiast ósemki dziewiętnastka :) (1) chodzę do 2 klasy i jestem bardzo zadowolona ze szkoły :)dostałam się do 8 LO... myszykiszki :) a ja nie tęsknię (1) Mieszkałem na Brodwinie od urodzenia, tj od 1979 r do 2002 po czym... Eraser Gorąco Polecam:-) (1) Instruktorzy potrafią naprawdę każdego odstresować w czasie jazdy:-)Na kursie... Alutka Zdałam za 1 razem :) 08 styczenia (1) Chciałam bardzo podziękowac Panu Zenkowi to dzięki niemu zdałam.Super... Justyna Dubanowska ciastko (1) wlasnie mialem zamiast napisac o mojej wizycie w ferberze i o tej slynnej juz... cubanito Moja Opinia. ;) (1) No więc na wstępie: moim zdaniem na Kolibkach ceny nie są wysokie. Natomiast... . ;-D Polecam (1) Bardzo sympatyczny człowiek.Ma bardzo dobre podejście, chodzę do Niego od 8... Iwona M Byłam i zobaczyłam (1) Wbrew opinii różnych osób byłam sama w gimnazjum 19 Zaskoczył mnie wygląd... Mama k - opinia (1) miły,fachowy i doswiadczony lekarz,rewelacyjne podejscie do pacjentki.goraco... k Byłem kilka razy (1) Napiszę krótko i na temat... Pan Marcinkiewicz w mojej ocenie 9 w skali do 10... Artur Andrzejewski odradzam (1) pominę rozległą epopeje o tym ze ta szkoła nie uczy niczego i to strata... Jast Godny polecenia (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Chodzę do p.Ani (blondynki) i jestem bardzo... Agnieszka K.