jestem zachwycona (1) ostatnio robilam zakupy w tym sklepie i jest naprawde rewelacyjny, nigdzie... adrianna EXTRA OŚRODEK (1) Gorąco polecam OSK JANKAR.Brat polecił mi ten ośrodek i nie żałuje-... Angelika A ja sie nie zgadzam ;] (1) Kurs zaczelam w maju 2006, skonczylam w pazdzierniku 2006 zdaniem egzaminu za... Agata
Odp na "opinie" (1) Witam. Dziękuje za uświadomienie mi problemu brudnego szkła.Obsługa dostała... manager stajnia Black Horse Team (1) Jednym słowem mogę opisać tą stajnię,że jest SUPER!!! Jeżdżę na paszporcie w... Martyna POLECAM!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem, bez problemu... Teorie jak i praktykę..... kassia ludzie odbierajcie te telefony (1) nikt nie odbiera telefonów. dzwonie i dzwonie i nie moge sie połączyc mimo ze... Edyta z Gdańska Jestem zadowolona! (1) Zmieniłam szkołe z MAXELa na Sorriso i jestem bardzo zadowolona. Moim... Dorota Polecam! (1) Jakość usług wyśmienita, profesjonalna. Chodze do tego zakładu ponad trzy... Patrycja mmmmm.... pizza na 5+ (1) Szybka dostawa pizzy w 20-30 min do Wrzeszcza, kasjerka sie troche nie zna bo... Marcin Aniah22 - opinia (1) Obsługa bardzo miła,fachowa.Wiedzą co chce klient i jak go zadowolić,a ceny... Aniah22 oczyszczanie twarzy bllleeeeeeeee (1) jakis cza temu bylam tam na zabiegu oczyszczania twarzy to byla totalna... asia SUPER!!! (1) Szkoła godna polecenia! Swietni instruktorzy, wszystko cierpliwie i z humorem... Kasia Zachęcam do skorzystania z usług Andrzeja Przytuły. (1) Rewelacyjne osoby prowadzące kurs, przedstawiają wiedzę w łatwy do... Emilia Ola - opinia (1) Pani Marzenka jest w profesjonalistką. Oprócz kreatywnego doboru fryzury... Ola obsługa-koszmar (1) Nie polecam. Jedzenie przeciętne, a obsługa zniechęca do odwiedzenia tego... asg Zdane!!! za 1 razem! (1) Zaliczyem państwowy za 1 razem:) Dzięki dla Adama Merty za to że mnie nauczył... Wodzu Polecam gorąco!!!!!! (1) Miła atmosfera, fachowo prowodzone wykłady, jazdy w towarzystwie... Daria Naprawde rewelacja POLECAM (1) Jak jezdzilem z Piotrem Z. naprawde swietny instruktor. Najpierw teoria potem... Qba W. anetta - opinia (1) świetny fryzjer a na dodatek przystojniak, polecam wszystkim klientkom! anetta