anetta - opinia (1) świetny fryzjer a na dodatek przystojniak, polecam wszystkim klientkom! anetta Po trzydziestu dziewięciu latach (1) Minęło prawie czterdzieści lat. Były inne szkoły, inne uczelnie,ale zadnej... Jacek Brodwino (1) Ja, urodzona gdynianka mieszkam tu od 1976 roku. Przez pierwsze lata "u nas"... Teresa
Polecam (1) Witam serdecznie, wczoraj byłam po raz pierwszy na strzyżeniu u p. Renatki.... ~Magda Gorąco polecam ten ośrodek (1) Korzystałam tylko z dodatkowych lekcji praktycznych, a szkoda bo warto w tym... Baśka POLECAM (1) Miałem mieszkanie do remontu w starym budownictwie, w fatalnym stanie.... tadeuszbrumowski BARDZO POLECAM !!! (2) Zdałem za pierwszym razem - to chyba mówi samo za siebie. Naprawdę szczerze... Drami II klasa (1) Patrzac wstecz po I semestrze II klasy mozna powiedziec ze poziom nauczania... to ja mogło być lepiej (1) jak odwoziłem kierowniczkę to na tylnej kanapie leżała moja kurtka a na niej... kursant A ja jednak polecam :) (1) "Jednak polecam" ponieważ pierwsza wizyta u Pana doktora bardzo mnie... Marta REWELACJA (1) Witam. Chciał bym się podzielić moimi wrażeniami po wizycie w tym salonie.... Dawid zdałam za pierwszym razem:) (1) 26.11.2007r. o godzinie 11 odbył sie egzamin praktyczny który zdałam dzięki... wera grzesiek - opinia (1) osodek prowadzony naprawde profesjonalnie,wszystko dobrze zorganizowane i... grzesiek PODZIĘKOWANIA :-)) (1) Egzamin praktyczny na prawo jazdy to stres nie do pozazdroszczenia... tym... Monika Irena - opinia (1) bardzo milo sie zaskoczylam!a to rzadko sie zdarza. czytajac karte bylam... Irena MAKIJAZ TRWALY REWELACYJNY EFEKT LINI MIEDZY RZESAMI (1) PANI EWA JEST MISTRZYNIA MAKIJAZU TRWALEGO BARDZO DLUGO ZASTANAWIALAM SIE NAD... ewcia Sympatycznie i spokojnie (1) Nic do zarzucenia, spokojnie czekaliśmy 10 minut na swoje pierogi, dotarły na... Szekoladier Frekwencja nie zaniżona :) (1) Dzięki cierpliwości i umiejętnościom pana Andrzeja, który świetnie... Justyna czy jest ciężko?? (1) witam chciałam zapytać czy cieżkie są zaliczenia i czy dam rade na studiach... 1111 POLECAM !!!! :) (1) Zdałam za drugim razem! Wielkie podziękowania dla JANKARA, a w szczególności... Karolina G.