Wyleczyli mnie (1) Rozumiem, że ta 'nawiedzona pani laryngolog', to ta babka, która ma teraz... Marcel Woźniak Pan Andrzej :) (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy wszystkim osobom, które chcą mieć pewność,... Dorota Jedzonko pyszne (1) Polecam, restauracja bardzo fajna, jedzonko przepyszne. Polecam Kas
wypasik (1) jak wyzej, ide na pizze :) qLs Dostawa (1) Nie oceniam wystroju i obsługi, gdyż zamówiłem jedzenie na dowóz. To była... drtygrys Kresowa wyśmienite dania i miła obsługa (1) Restaurację Kresową wybrałam ze względu na menu i atmosferę panującą w tym... Nela G. drtygrys - opinia (1) Wspaniały wystrój (łódki jak na filmach), świetna obsługa - bardzo miła i... drtygrys Warto:) (2) Brałam tylko lekcje dodatkowe, ale wiem ze dużo mi pomogły.Dziekuje za dobre... Marzena Izka B. - opinia (1) Nic dodać nic ująć: zdałam za pierwszym razem !!!!!!!Szczególne wyrazy... Izka B. Express...baaardzo myląca nazwa!!! (1) W ogóle nie polecam tego ośrodka, zawsze w nim śmierdziało papierosami, poza... Ania Kat.C (1) Nie ma żadnego problemu ze zdaniem egzaminu na kategorię C po kursie u Pana... JR Ocena (1) Ja osobiście nie mogę narzekać. Poziom nauki świetny, Paweł mój instruktor w... Jakub Leyk Swietna klinika !! (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalna opieka lekarzy stomatologów, asystentek,... Natalia, Hamburg Anka - opinia (1) Bardzo fajna restauracja. Jedzonko bardzo pyszne, ceny przystępne. Polecam Anka Kurs Instruktorów (1) Polecam zdałem za pierwszym razem a wszyscy straszyli ze egzamin niewiadomo... Jacek K ktoś - opinia (1) bez rewelacji... ktoś POLECAM (1) Przyznam, że sama nigdy bym nie weszła gdyby nie kolega. Od kiedy jednak tam... Dorota bla - opinia (1) amatorszczyzna atmosfera jak u cioci tylko to na + bla NIE POLECAM (1) Byłam dziś obejrzeć okulary, powiedziałam krótkowłosej blondynce z obsługi,... Cha smiech na sali (1) nie bywam tam czesto,wiec nie oceniam,musze jednak opowiedziec co mi sie dzis... Hania