wspomnienia po Sylwestrze (1) Wielka szkoda, bo klub fajny, muzyka super, ale organizacja Sylwestra była... Organizatorka Adam- jesteś WIELKI :) (1) Właśnie wróciłam z mojego pierwszego i ostatniego egzaminu na kat. B :)... Kamila Zdałam:D:D (1) Jestem zadowolona ze tam poszlam.Na godzinach teoretycznych wszystko jasno i... Ewelina
Super (1) Rewelacja. Tanio, szybko, sprawnie a do tego miła i profesjonalna obsługa w... Gunior Gorąco POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Gabinet rewelacja naprawdę polecam, miłe i sympatyczne lekarki, można pytać o... krzysiek Nic specjalnego (1) jedzenie koszmarne! przystawkę podano zamiast obiadu (na zimno) oczywiscie... Kasia06660 Polecam (1) Gabinet godny polecenia - fachowa wiedza i pełen profesjonalizm. Pani doktor... Basia Judyta - opinia (1) Nie ma nigdzie lepszej Pani manicurzystki:D A tak powaznie to naprawde bardzo... Judyta Rewelacja! (2) Znalazłam gabinet Pani Izy poprzez tę stronę. Zachęcona pozytywnymi opiniami... Dorota Po operacji pęcherzyka żółciowego (1) Oceniam bardzo wysoko profesjonalizm lekarza, który wykonywał moją operację.... Anna Klepczyńska Nie bądźcie tacy surowi w ocenie Magdy! (1) Swojego czasu Akademos był moim drugim domem. Zdążyłam poznać całą kadrę,... Kasia OK:) (1) Szkoła godna zaufania i godna polecenia. Podziwiam p.Marka za cierpliwość:) hania_m galeria baltycka (1) bylismy pare dni temu w galeri baltyckiej z mezem na zakupach i maz poszedl... Kasia Decyzja której nie żałuje (1) Polecam naukę w SSW jak najbardziej .Obecnie kończę 5 semestr w systemie... studentka 5Z super makijaz - polecam (1) mialam przyjemnosc byc malowana na moj slub w zeszlym roku przez pania... Agata Polecam wszystkim (2) Bardzo fajna szkoła, dobrze umiejscowiona w centrum, miła atmosfera, dobry... Tomek 1 podejście i zdany egzamin ! (1) Polecam kazdemu te szkole. Dziekuje p.Januszowi, bo to dzieki niemu zdałam... Karolina F olek - opinia (1) fantastyczny klimat bardzo mila obsługa,czekamy na karte stałego klijęta........ olek ABSOLWENTKA - opinia (1) Chyba nie mowicie o tej samej szkole! Rzucaliscie pewnymi nazwiskami ale... ABSOLWENTKA Rewelacyjna Ela!!! (1) Witam!!! Moim zdaniem nie można znaleźć lepszej osoby niż Ela, która pomoże... Monika Itrich