super sklep bo.... (1) raz szybko dwa tanio trzy milo i sympatycznie, w tamtym tyg.kupiłam notebooka... fonta4 Gosia (2) Chciałam potwierdzi, że Paulina bardzo ładnie była umalowana. Wychowawczyni... Gosia K SUUUUUUUPER (1) Witam, jestem stałą klientką tego salonu. Korzystam nietylko z usług Pani... Aneta
Wzruszające zaskoczenie (1) Dawno żaden lekarz (ani państwowo, ani prywatnie) nie poświęcił mi tak dużo... Maria Podziękowania (1) Prawo jazdy zdałam już jakiś czas temu, oczywiście nie za 1 razem tylko za... Ewelina Najlepsza szkoła do jakiej chodziłam! (1) BC Studium to rewelacyjna szkoła językowa, fantastyczni lektorzy, świetnie... Pat bardzo pyszne, obsługa OK (1) Czepialscy zawsze do czegoś się przyczepią, a tam naprawdę jest OK i kelnerka... kasia Dziękuje bardzo:) (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Krzysztofa za pomoc, wiele fachowych rad i... Magda Rybka z okienka (1) Jadłem flądrę, którą zamówiłem w okienku Barracudy. Był to wrzesień. Flądra... Beny REWELKA (1) W trakcie ciąży przez przypadek trafiłam do dr Agnieszki- nie żałuję!Jest... Mamuśka :) kursantka - opinia (1) Jeśli chodzi o całokształt, to nie mam zastrzeżeń. Wykłady prowadzone przez... kursantka Beny - opinia (1) Pyszne pierogi, polecam :) Miałem też przyjemność wypić smaczną herbatę z... Beny Hanka - opinia (1) Miałam zajęcia z M. i naprawdę nie jestem zadowolona!!! Spoźnial się (zawsze... Hanka Beny - opinia (1) Polecam dania meksykańskie, prawdziwy eksperyment kulinarny w dobrym... Beny Neurologoa!!Dr Sołtan (1) Jestem bardzo mile zaskoczona podejściem tego lekarza do tematu,moja mama... wdzięczna. swietny lekarz (1) dobry lekarz,wyleczyl mnie calkowicie,niedrogi i latwo dostepny.polecam-:))) gosia Sylwester 2007/2008 (1) Miałam przyjemność w tym roku spędzić ten wyjątkowy dzień w tawernie greckiej... Elżbieta ocena ogólna (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa to priorytet w tym sklepie. Sprzedawca nie... RPR42CM_Unibike._gd serwis techniczny - dno! (1) Od wczorajszego popoludnia wisi kabal, zerwany z budynku. Kabel wisi miedzy... ed ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Zdałam bez najmniejszych problemow teorie i praktyke za pierwszym razem.... Kasia