rewelka (1) bylem tam wczoraj po 4 letniej przerwie i jestem b.mile zaskoczony. jedzonko... piotr bardzo ..... bardzo (1) no poprzedniczka ostro skrytykowała, ale chyba dość subiektywnie.. Bardzo... Lehoo Usługi słabiutkie ceny wysokie (1) Moja kolejna i najprawdopodobniej ostatnia wizyta w tym serwisie. Proste... Niezadowolony z usług
Podziękowania dla p.Moniki (1) Cieszę się,że na Żabim Kruku jeździ p.Monika. Miałem przyjemność jeździć z... zadowolony (już) kierowca Super Knajpa (1) Knajpa super,obsluga bardzo mila,muza fajna i klimat. Rudy V. - opinia (1) miło, przyjemnie, a także rewelacyjny sposób nauczania :) polecam V. julia - opinia (1) Bylam dzisiai pacientka pana doktora,jestem bardzo zadowolona z... julia omni - opinia (1) Bardzo miły klimacik, ceny zabiegów przystepne, bez naciągnia na usługi ;)... omni Maciek - opinia (2) Uczyłem się w Rondzie - prawko zdane! :D Polecam naprawde Maciek Jarek - opinia (1) Super! Jarek że zdałam? (2) yyyy bo właśnie zdałam za pierwszym razem i sama nie mogę w to uwierzyć, ale... Hajdi Gorąco polecam (1) Skorzystałam z makijażu sylwestrowego, efekt oszałamiający, nigdy tak super... Ela :) (1) 3 dni temu, 14 stycznia, zdałam za pierwszym razem egzamin na prawo jazdy :).... Dominika dobry serwis (1) Trochę dla mnie daleko od trójmiasta ale mam już dosyć monopolu Zdunka... Arvalka Podziekowanie dla pani instruktror Agnieszki =) (1) Na początku pochwalę się że zdałem egzamin za pierwszym razem dzięki swojej... B.M. piotrek - opinia (1) polecam wszystkim kturzy kcom zdawac na prawo jazdy niech sie niewachajom bo... piotrek Polecam tą szkołę jazdy! (1) W szkole ARTOM teoria jest na wysokim poziomie! Testy zdałam bezbłędnie!... Dora Rozczarowanie (1) Doktor prowadził ciąże i wszystko było w porządku. Umówiłam się na odbieranie... koma moim zdaniem (2) Poziom nauczania jest wysoki, można nawet powiedzieć, że bardzo, dzięki... M SUPER!!! (1) Polecam wszystkim, którzy nie znają języka, a na prawdę chcą się go nauczyć.... Ziut