NAJLEPSZE SOLARIUM W TRÓJMIEŚCIE (1) CO TU DUŻO PISAĆ... POPROSTU TAK JAK SIĘ REKLAMUJĄ...MINIMUM CZASU OPALANIA... MŁODY Totalna porażka!!! (1) To był mój pierwszy i ostatni raz kiedy cokolwiek u nich zamówiłam. Żałuję... Zdegustowany klient ania - opinia (1) wydawało mi się ,ze firma z taką tradycją powinna coś sobą i poprzez swoich... ania
odradzam. (1) Własni usiłowałam sie dowiedzeć o mozlwosc przeprowdeni badania... Zdegustowana Sylwia :) (1) Wbrew pozorom największe podziękowania należą się Sylwii (Żabi Kruk). Mało... :) obsługa (1) Witam Solarium mi sie podoba i wystrój:) ale duzo do powiedzenia mam na... Kasia moniaaaa (1) Nic dodać nic ująć. do Beatki chodze od 2 lat to ona stworzyła i stwraza... moniaaaa wielkie rozczarowanie (1) Niestety więcej już nie odwiedzę tego lokalu... fatalna, nie przeszkolona... coco Chirurgia (1) Dla mnie skandalem jest to ,że w przychodni przy szpitalnej,gabinet chirurgii... bologdansk salon damski - zdaje rezultat (1) Gosciłam w avangardzie już pare razy i bardzo mi sie tam podoba. Pani Ania... Anka Mariola - opinia (1) Pan Marcin jest rewelacyjnym instruktorem żałuję, że zgłosiłam się do niego... Mariola Ania - opinia (1) Jedzonko, bardzo dobre szczegolnie polecem pizze serowa z salami, ładny... Ania Polecam !!!!!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem-to o czymś świadczy Wykłady pierwsza klasa!!!... M. B. onaM - opinia (1) Byłam ostatnio, chciałam dać lokalowi jeszcze jedną szansę...co za porażka.... onaM Naprawdę polecam! (1) Intensywnie szukałam gabinetu, celem wykonania zabiegu depilacji nóg. To... Iw Szkoła godna polecenia (1) Miałam przyjemnosc uczenia sie w Credo i polecam.Szkoła wykazuje wysoki... elajza81 ocena wysoce pozytywna (1) Nie zgadzam się z poprzednimi opiniami. Spotkałam się z zupełnie innym i... Magda Omijać (1) Nie polecam, a gdybyście się skusili czeka Was niemiła niespodzianka w... konsument Polecam (1) Profesjonalne, powazne i ludzkie podejscie do kursanta. Elastycznie terminy... Dan !!! (1) Bardzo dziekuje p.Darkowi- instruktor niesamowicie spokojny, a przede... małgorzaTTa