Zdałem za pierwszym :-) (1) Chciałem serdecznie podziękować panom instruktorom, którzy rewelacyjnie... kamol Profesjonalnie (1) Witam Przyjechali, wycenili , założyli i działa. Bardzo mili robia dobrą... sklepikarka Sylwester 2008 .....:( (1) Nie będzie tam nas za rok Wystrój zaliczam jako pozytywny.Obsługa tez... stolik b5
Całkiem nieźle (1) Ceny troche wysokie, ponadto OK. ziomek Kochana Szkółka.! <33333 (1) Jestem uczennicą klasy 6a. Powiem ,że szkoła jest wspaniała... A tak o... Magdalena Badziąg Terndy pizza to jest to (1) jak niktorzy narzkaja na te pizze to chyba byli chamscy co do tej pani i... :)smakosz:) Żurawie Wzgorze (1) Mimo ze odebralismy mieszkanie z niewielkim poslizgiem jestesmy bardzo... l Hynka (1) Mieszkam na Hynka i cieżko znaleźć jakieś pozytywne opinie poza takimi jak... Andrzej Fajna knajpka (1) Byle więcej takich miejsc w Trójmieście...Jedzenie super.Oby tak dalej... Kasia ANIA 22 L - opinia (1) MIALAM ZABIEG 7 LAT TEMU U DR CIESLI JEST OK NAPRAWDE JESTEM ZADOWOLONA. ANIA 22 L Dzięki, Karol!! :D (1) Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się jeździć i mieli beznadziejnych... Beata NIE POLECAM (1) NIE POLECAM TEJ LECZNICY Andrzej Kowalski niesolidnafirma.pl (1) znalazłam stronkę www.niesolidnafirma.pl gdzie jest internetowa baza... zooro niezadowolona z uczesania (1) Wybrałam się do tego salonu po przeczytaniu opinii z internetu. Liczyłam że... coma Coraz gorzej (1) W sobotę 05.01.2007 wybraliśmy się do Sphinxa w Gdyni jako, że jest (na dzień... Eraser rewelacja, polecam (1) Egzamin teoretyczny zdalam za pierwszym, co do praktycznego to za drugim wiec... Kasia Z czystym sumieniem mogę polecić :-) (1) Jestem bardzo zadowolona. Część teoretyczna przeprowadzona niemal... magda Sylwester (1) Dziękuję za wspaniałą zabawę!!! Będę polecał lokal znajomym. Młody 30 letni. Małgorzata - opinia (1) Miła współpraca bardzo rzeczowa i fachowa Małgorzata Gdzie poprzednicy trafili? (1) Ja kupowałem drzwi. Super obsługa, dziewczyny sprzedające wiedzą o drzwiach i... Waldek