Osbługa - buractwo (1) Lokal ok, na tle innych podobnych dobry standard. Państwo kelnerstwo wstyd,... tomash_ TO BYŁA WIELKA POMYŁKA!!!!!!!!!!!!! (1) Zapisałam sie na kurs w tym ośrodku bo jak zapewniał mnie sam kierownik miał... KURSANT Urodziny - 18nastka ... (1) Hm. Ja jak najbardziej polecam. Wraz z dwoam koleżankami zrobiłyśmy tu nasze... broks
Gorąco polecam (1) Super obsługa,przedewszytskim pełen profesjonalizm, duży wybór, to juz drugi... Aneta REWELACJA (1) Nic dodać nic ująć, lekarze, pielęgniarki i ogólnie cały zespół jest... Gosik Brak słów (1) Nie polecam, chyba,że ktoś jest bardzo cierpliwy i chce poczekać pół roku. U... Agnieszka carusek the best (1) Witam, potwierdzam opinie oni sa THE BEST, zarówno kurs jak i ekipa.... szczęściara jest ok!!! (1) Gabinet jest ok, dobre lamy na solarium, czysciutko. Bardzo profesjonalna i... Ela z Sokolki zero rewelacji (1) nastawieni sa tylko na wyciaganie kasy w zamian daja malo naprawde malo....... robert Cletic Pub (1) Super fajne miejsce nie za duże, klimatyczne :) polecam :) 123564@wp.pl frida - opinia (1) Byłam bardzo zadowolona zpoziomu leczenia i profesjonalizmu personelu moje... frida Polecam (1) Wszystko super Katarzyna ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Miałem przyjemność szlifować swoje umiejętności pod czujnym okiem KRYSTIANA.... Jacek O. Dlaczego tak drogo? (2) Poszukiwałem drzwi wejściowych do mieszkania i po wizycie na stronie udałem... JanuszEK polecam (1) szkoła godna polecenia. solidni nauczyciele. ceny przestępne MW Polecam... (1) ...przede wszystkim dlatego, iż szkoła uczy swobodnej konwersacji poprzez... Violetta POLECAM AUTORYZOWANY PUNKT: (1) AUTO na GAZ inż. Paweł Szadkowski. Bez problemu umówiłem się na termin... Krzysiek adam - opinia (1) Pani Doktor Hebda bardzo mi pomogła, miałem bardzo zaawansowaną chorobę... adam super! (1) bardzo dobrze-super atmosfera, przemiła obsługa, doskonałe cięcia^^ polecam Ania Wyluzowany, wysokiej klasy pediatra! (1) Lekarz rewelacyjny - głęboka wiedza połączona z rozsądkiem, świetne podejście... Rafał i Justyna