"Rezerwacja" stolika (1) Mam wrazenie ze obsluga lokalu (bramka i kelnerzy?) maja dobry biznesc na... Maciek POLECAM ,,OLIWKĘ'' ZDAJĄCYM NA KAT.,,A'' (1) Witam wszystkich odwiedzających tą stronę i czytających opinie na temat... LAZY S3M. Fajno! (1) Właśnie stamtąd wróciłam, byłam 1 raz. Świetna muzyka, extra wystrój,... losagos
Mi sie podoba. (1) Bardzo miła atmosfera, oryginalne kosmetyki,miła i profesjonalna obsługa.... IGA DJ Ziętek (1) Szkoda, że tak mało gra ten pan, bo gra fajną starszą muzykę Szkielet USTA NA STAŁE (1) Wykonanie bardzo dokładne,zabieg prawie bezbolesny,efekt 100%Polecam p.Monikę... Małgosia zdecydowanie polecam! (1) Szukałam, szukałam i w końcu znalazłam świetny salon. Fryzjerka doskonale... Marta szuper jedzonko (1) byłem jadłem polecam super jedzonko!!!!!!! darci :) (1) Polecam solarium we Wrzeszczu. Ktoś pisał wcześniej, że są duże kolejki. To... Kasia Moja opinia o ośroku ARTOM (1) zacznę może od WAD: >Pan L. - arogancki instruktor wyjeździłem z nim 8... bolek89 Gorąco polecam ! (1) Najprofesjonalniej jak to tylko możliwe! Właśnie zdałem:) Polecam każdemu. Piotr Łuczkowski Tragedia! (1) Byłam kolejny raz...Kiedyś na zupę czekałam 20 min, a ostatnio otrzymałam... Jula Nowy kierowca na polskich drogach :) (1) Kilka dni temu dołączyłam do społeczności kierowców, już po pierwszym... Dorocia = :-))) nie profesjonalnie (1) udalem sie z samochode do servisu na przeglad roczny z wymiana oleju... gruby kupilem ceeda (1) od razu musze napisac ze auto fajne kupilem ceeda 1.6 115km jezdzi sie tym... gruby ja tez kupilem (1) niezgadzam sie z opiniami ze w tz wszystko jest zapiete na ostatni guzik ja... gruby jaroo - opinia (1) dzisiaj sie tam dziaralem.wyszlo super polecam to studio . wielkie dzienks za... jaroo SZCZERZE POLECAM (1) Żadna pozywtywna opinia nie odda jakości usług i fachowości pracowników... Zadowlona ewa miąsik - opinia (1) zdiagnozowała hemoroidy, zaproponowała naświetlanie koszt 2 tyś. zł. po... ewa miąsik warto (1) Bardzo polecam chodze juz od 2 lat i nie mam zamiaru zmieniać. Miła i fachowa... Dorota