Podziękowania dla Piotra J. (1) Ogromne podziękowania dla Piotra Jereczka. Jest świetnym instruktorem i... Iza jestem ździwiona tak dobrych opinii (2) Z mojego doświadczenia wnioskuje, iż opinie w internecie to nie wszystko, nie... byla kursantka Dzieki za świetne podejscie do kursanta!! :] (1) Tyle ośrodków się teraz prześciga...ciagłe reklamy, ogłoszenia w radiu, a... marek.p
Słabo (1) 3 lata na tej uczelni i dupa! 3lata jazdy na Stogi ludzie co tam sie... x POLECAM (1) Jestem zadowolona ze szkoły. Nauka jazdy nie jest taka łatwa jak się może... Jola chodze do tej szkoły i jestem zadowolony (1) jest super Krystian NAJLEPSZA W GDYNI (1) jesteśmy wiernymi fankami tego miejsca i jest to związane ze... Monia&Pati 3 LO ;) Sopot 2007!!! (1) Szkoła jest wspaniała!!! pierwszoklasista;) Polecam. (1) Ośrodek OSKAR to najlepsza szkoła, ludzie którzy w niej pracują są... Iwona K. Rozczarowanie (1) Przezyłam rozczarowanie. Miało być przyjemnie, a skończylo się niesmakiem, a... belferka GORĄCO POLECAM (1) Dzięki Panu Adamowi zdałam za pierwszym razem. Jazda z nim była czystą... Kasia W. ANDRZEJ - opinia (1) WSZYSTKO JEST OK ALE FRANCUSKA TAM SIE KŁANIA JEDZENIE DOBRE ANDRZEJ Zdecydowanie polecam (1) Fachowość bardzo wysoka,konkretni.rzeczowi,części w cenach dogodnych dla... jarek SZCZERZE I GORACO POLECAM (1) NAPRAWDE POLECAM OSK EFEKT BO EFEKT JEST NAPAWDE MUROWANY NA 100% ZDALAM ZA... Emilia zdałam!!!!!!!!!!! (1) 27 pazdziernika zdałam egzamin za pierwszym razem i zawdzięczam to... Madzia Lukasz - opinia (1) Zdecydowanie zna sie na rzeczy i nie naciaga, zawsze po robocie mozna sie... Lukasz SUPER GABINET DLA TYCH CO SIĘ BARDZO BOJĄ POLECAM ! (1) POLECAM TEN GABINET ,zwłaszcza osobom które boją się bólu,stomatologa itd.NIC... Wdzięczna Iwona - opinia (1) Dziękuję, szczególnie Panu Jackowi za życzliwość, bardzo solidne i uczciwe... Iwona Zdałam:D (1) Zdałam już za drugim razem!! Za pierwszym oblałam z powodu własnej głupoty,... Magda Super! (1) Od kilku lar korzystam z tej przychodni, najpierw z królikiem a teraz z psem.... Ada