Ręce opadają (1) Wielkie trudności/ w tym roku nie rejestrują do mojego lekarza/ z... Rozczarowana Moje dzieciństwo (1) Spędziłem na chełmie ponad 20 lat. Moim zdaniem super osiedle ci co najwięcej... Obiboc Odpowiedź dla osoby o nicku "Poszukiwacz" (1) Poszukiwacz napisał: \"W gazetach pojawiają sie ogłoszenia o pracy z... Riposta1
Rewelacja (1) Egzamin panstwowy zaliczony za pierwszym razem. Chcialam bardzo podziekowac... Kursantka Miło (1) Od niedawna tam zamawiam i jestem bardzo zadowolony. Jedzenie smaczne,... stały klient Poradnia K (1) Tak jak moja poprzedniczka, opinia dotyczy tylko poradni dla kobiet.... Izak łukasz - opinia (1) oby takich klubów w sopocie było więcej łukasz jesteście niesamowici!!!!!!!!! (1) witam! uważam 9 i nie tylko ja) że to co robicie to jest cos... Wioleta Drzwi z firmy " La Puerta " są rewelacyjne !!! (2) Wymieniłam drzwi pokojowe i jestem bardzo zadowolona.Super fachowcy,swietne... Sabina świetna szkoła (1) polecam wszystkim! towarzystwo cudowne, nauczycie niczego sobie;) a ponadto... uczennica Brak kultury, obsługa nie rozmumie podstawowego pojęcie KLIENT (1) Przywołam incydent z wczorajszego wieczoru. Podejście do klienta żenujące,... skelle Godziny czesto nieobowiazuja (1) Najgorsze jest to, ze w momencie, gdy wiekszosc z nas jest zajeta praca... xxx Jadwiga - opinia (1) Trafiałam pod wiele adresów , lecz „ pomoc” której udzielano... Jadwiga Polecam! (1) Nie pozostało mi nic innego jak polecic innym! Dowodem profesjonalizmu ekipy... Mateusz reklamacje (1) Dziwi mnie prawie-lekceważący stosunek, do zgłaszanych reklamacji.Drzwi nie... W.K. POLECAM (1) Miałam przyjemność dokonać zakupów w salonie w Gdyni. Obsługiwał mnie bardzo... Katarzyna najgorszy ośrodek o jakim słyszałam! (1) Jazdy po 45 min, z tego jeszcze połowa czasu na załatwianie prywatnych spraw... rozczarowana opinia (1) Rewelacyjny i piękny salon obsługa salonu bardzo sympatyczna. Serdecznie... Magda uroczo (1) ....i klimatycznie :) jak wyrwane z bajki, domowe i ciepłe miejsce, idealnie... katariena :) Pan Marcin na prezydenta ;) (1) Bardzo fajny i wyluzowany człowiek, który nauczy Ciebie wszystkiego ;) Sebastian Konarski