rewelacja (2) Jezeli ktos chce nauczyc sie dobrze jezdzic, to uwazam ze instruktorzy z... Ó Gorąco polecam... (1) Gorco polecam wszystkim Paniom i Panom. Jestem po dwóch zabiegach (bikini i... AGA merlin - opinia (1) Bylismy w knajpce 21 pazdziernika (dzien wyborow :). Poprosilismy Pania o... merlin
Profesionalista (1) WY NIE WIECIE CO PISZECIE LUDZIE CZESCIEJ MUSICI ZMIENIAC LOKALE BO WIDZE ZE... INSPEKTOR polecam (1) miałam wykonany zabieg u dr. Golonko super lekarz polecam.Obsługa na oddziale... kasia Dzieki p.Janowi zdałam za pierwszym razem (1) Zdałam za pierwszym razem a wcześniej nie miałam kontaktu z samochodem, w... Anna Rezmer Super efekty w leczeniu trądziku! (1) Leczę się u p.dr już prawie 2 lata,głównie chodzę na zabiegi kwasem... Ania Ś. Swietna fryzura bez ryzyka (1) Pani Agnieszka i pani Mariola wyleczyły mnie z lęku przed nożyczkami jaki, w... Spokojna głowa :) Mari - opinia (1) Byłam na dużej zorganizowanej imprezie i czym prędzej "wiałam" do domu bo... Mari kidsplay (1) Nie moge zrozumieć braku miejsca dla dzieci. Galeria jest naprawde spora mój... agamamba kiepski (1) kiepski lokal z brzydkimi talerzami-wygladaja na tanioche jek w barze... konsument natalia - opinia (1) jak traficie na panią K. angielski bardzo polubicie i maturę zdacie bardzo... natalia Tomasz - opinia (1) Polecam w 100%. Tomasz Zdecydowanie na tak :) (1) Dla mnie rewelacja, opalenizna długo sie trzyma i od razu brązik :) a do tego... Ania można im spokojnie oddać dziecko pod opiekę (1) od miesiąca moja córka chodzi dwa razy w tygodniu na zajęcia terapii... Danuta POLECAM GORĄCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) BARDZO FAJNY SALON Z SUPER OBSŁUGĄ I PRAWDZIWYM KLIMATEM TEGO JEDNEGO DNIA W... Monika Anna Niedzwiedz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia mojego dziecka. Anna Niedzwiedz alllllle jaaaazda (1) mozna sie tu pobawic, więcej imprez z saxem proszę johny Pełna fascynacja!!! POLECAM (1) Niezwykle utalentowna wizażystka,wyczarowała niesamowity makijaż a dodadkowo... Ewa POLECAM! (1) Bardzo dziękuję za naukę na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm! Miła... Agnieszka Ł.-L.