Ewa - opinia (1) Profesjonalizm, wspaniała atmosfera-nic dodać nic ująć-po prostu rewelacja! Ewa Odebrali nam prawo do spokojnego życia (1) Podobnie jak 40 innych rodzin kupiliśmy mieszkanie w bloku przy ulicy... Matka zal - opinia (1) Brak mozliwosci kontaktu. prezes na urlopach , nikt tam nie pracuje. Same... zal
cóż (1) Może i trądzik pani Doktor potrafi leczyć, ale z poważniejszymi chorobami ma... janek Zdane (1) Zdałem za pierwszym razem, bardzo dobre przygotowanie w testach i w jazdach,... Sałacki Rafał Anna (1) Witam ,ja też byłam dzisiaj u dr.Benkowskiego i też było bardzo sympatycznie... Ania absolwent 2005 (1) a 26 października jest zjazd absolwentów... nie moge sie doczekac az zobacze... DanieL zapraszam (1) drodzy Państwo!!bawiłem sie w clubie 80 w sobote!!nastrój jest wyjątkowy jak... Bartek zadny!!!! (1) Wiadomo że opini zawsze jest tyle ile ludzi na świecie. Nigdy się nie do... kamila K fajne i tanie solarium (1) dobre ceny ,dobry efekt ,blisko parking i fajne i mile panie tshoop@wp.pl super solarium (1) Mega fajne solarium , fajny klimat,super efekt za mala kase, dobre wyrka z... shark.z@wp.pl Poldek godny polecenia (1) W zasadzie to same plusy. Wykłady jasne i przystępne. Instruktorzy... Klient przepychota (1) Uwielbiam tam jadać, szczególnie u góry, na sofkach. Wtedy sciągam buty i jem... Ewa jupi!!! (1) Zdałam za pierwszym razem!!! jestem baaardzo szczęśliwa:D fantastyczni... wdzięczna kursantka dobre jedzenie (1) Smaczne jedzenie i super lokalizacja . Strona fajna. Ludzie przeciez to... kolo piotr poszukuje wykładów z III roku WSTIH "zarządzanie" (1) Witam, Jestem studentką III roku WSTiH Zarządzanie Hotelarstwem i... hanki Polecam (1) Fachowo i rzetelnie wykonane usługi na wysokim poziomie zbytek rewelacja (1) Moja Zuzanka przechodziła straszliwy katar z ktorego pani dr skuteczie ją... Agnieszka sklepu..swiatowych mnrek (1) Pszepraszam ze tak powiem ale ta galeria ze wzgledu na marki sklepow, nie... sfrustrowana polskimi sklepami JS - opinia (1) Umówienie wizyty graniczy z cudem ! JS