rewelacja! (2) Doktor Toboła usunął mi znamiona z twarzy.Znakomity efekt kosmetyczny.Bez... Ewa Pytanie... (1) Zapytanie..Ile kosztuje w Swiss"medzie operacja kregoslupa.Chodzi o... nataly69 pycha (1) czesto zamawiam, bo mam niedaleko, najlepsza pizza w mieście super ciasto,... kara
Fajnie, szmpatycznie ale ciasno (1) Rozpoczelam zajecia w klubie w wakacje, i jedyne co mi przeszkada to... domi161 dzieki (1) wielkie dzieki internauci,zdecydowalem sie na te szkola poprzez wasze... nowy sluchacz A mnie się podoba! (1) Jestem tu nowy ale mam przyjaciół, którzy chodzą tu już trzeci rok. Jak to... szary uczeń Nie polecam !!!!!!!!! (1) Synek wiecznie był głodny, odparzenia na pupie, poza tym przyjechałem... Olo Polecam! (1) Byłyśmy z babcią na pedicure i manicure i było rewelacyjnie! Na pewno tam... Khumbamelala Dzieki GIN jestem studentem prawa :) (1) Ze spokojnym sumieniem polecam kursy przygotowujące do matury w Gdańskim... michał Ania - opinia (1) Trafiłam tam przypadkiem z chłopakiem, wypiłam przepyszną jaśminową herbatę,... Ania super instruktor (1) Dziękuję za przydzielenie wspaniałego instruktora pana Antoniego (super... Karolina ZABA - opinia (1) MOJE KOCHANE CONRADINUM KTORE SKONCZYLAM 10 LAT TEMU DO TEJ PORY WSPOMINAM... ZABA Super (2) male grupy, atrakcyjnie prowadzone zajęcia,zrobiłem duże postępy zaskakując... Wojtek każdy ma swoje zdanie! (1) Ja także miałam dziecko w tym przedszkolu i nie zgadzam sie z krytycznymi... G. Parylak Suuuper ;) (1) Na zajęcia do TSK chodzę od około 2 lat. Bardzo mi się podoba -... Monika Chwała dla Pani Anetki i Agencji Pana Sadowskiego!!!!! (1) Miałam przyjemnośc być klienttką tego biura,jednocześnie będąc klientką... Hanna Kubacz Ciąża tylko z dr Kowalewską (1) Pani dr Kowalewska prowadziła moją ciążę. Przez 9 miesięcy czułam się... Agnieszka po operacji ścięgna ACL (1) W tym miesiącu przebyłem operację w CM, której się obawiałem. Z perspektywy... Radosław Dubiński Super (1) Jeśli ktoś chce się nauczyć jeździć to dobrze trafił! Najlepsza szkoła w... Marta "THEY ARE SIMPLY THE BEST,BETTER THAN ALL THE REST..." (1) Nie będzie zbędną egzaltacją jeżeli napisze ze POLDEK jest poprostu... Ania