proszę o opinię (1) Proszę napiszcie jakie tam są ceny i w ogóle czy dobre leczenie. dziekuje karka PB - opinia (1) Wielokrotnie jadałem w tej knajpce i prywatnie i biznesowo i na ogół byłem... PB domel - opinia (1) wielki pozytyw, rewelacyjne lozka polecam wszystkim domel
Wyjątkowo dobre miejsce! (1) Dla kogoś kto chce niedrogo zjeść i lubi tzw. "chińszczyznę" to jest idealne... hotora Co my o tym sądzimy (1) Jesteśmy uczennicami tej szkoły. Chodzimy do klasy 6E. Naszą wychowawczynią... Monka i Ola z 6E NAGORSZY HIPERMARKET W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) Notoryczny brak ceny na towarach w związku z czym przy kasie pojawia sie... MARIUSZ tbs konkret ul. Unruga prosze o kontakt (1) Prosze o kontakt na meila osoby które mają opłacony wkład na mieszkanie w... Aga polecam z cała odpowiedzialnościa (1) Robiłam prawo jazdy przez ponad rok. Miałam na koncie 4 nie zdane egzaminy... Swietłana WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO BRZEŹNA!!! (1) PONAD 30 LAT FASCYNACJI TYM KURORTEM, STARE ZAKAMARKI DZIEJÓW, SLADY... QRA BRZEŹNIEŃSKA kocham was!!! (1) Uwielbiam tam jeść! Swietny wystrój, kameralne wnetrze(co może być jednak... Julia jest ok:) (1) nie bywam tam często bo mam madison nie po drodze ale jak juz zajde to... julka super-polecam (1) Fajna obsługa, mozliwość zamawiania dań na wynos, przystępne ceny i genialne... zadowolona a mogło byc tak pieknie (1) nie wiem co się stało z tą knajpą ale aktualnie juz tylko pizza jest... niezadowolona POLECAM!!! (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w tej szkole i naprawdę nauczono i włożono mi do... Ania Szczerze polecam (1) Trafilam do pani doktor z nadzerka i pani doktor jako jedyna dokladnie mi... Ania czy to najlepsza lecznica w Trójmieście? (1) według mnie nie jest to najlepsza lecznica w trojmieście ,widac bezosobowe... Fryderyk Do beznadzieji (1) Kilka rzeczy sie nie zgadza-wyposazenie sali jest zgodne z dz.ustaw,co do... LECH ODROBNY Polecam (1) Szkola jest świetna. Fatih Jestem zadowolony (1) Szkoła jest bardzo przyjazna dzieciom i rodzicom. Prowadzona w przemyślany i... Danziger Dzięki chłopaki za serce i cierpliwość! (1) Cierpliwi ale wymagający, weseli ale kompetentni, pomysłowi ale nie nudni,... Mała Mi