tzreba ich poznać (1) Fachowcy wywodzący się z Autoradu gdzie jeżdziłem od lat . Będę do nich... Andrzej SSSSUUUUPPPPPEEERRRR!!!!!! (1) Osobiscie uważam, ze zajęcia zarówno z Nauki Pływania jak i z Aqua Fitness... mati super klimat (1) brak presji i wyscigu szczurow jesli sie chce mozna sie wiele nauczyc :)... nacpa
Alicja - opinia (1) Od kilku tygodni w każdą niedzielę spotykamy się calą rodziną w Malinowym... Alicja Artusek - EuroCompact :) jazdy dodatkowe w pigułce :D (1) Kolejna zadowolona kursantka dopisuje się do listy. Uhahana po uszy z uwagi... Iza Szwajcarska jakosc (1) Moja opinia jest bardzo pozytywna jestem zadowolonyz obsługi i jakosci... luxor reklamacja (1) Polecam jak najbardziej.Szyba została zamontowana fachowo.Ale niestety z... Marcin Nowakowski warte polecenia (1) Byłem i montowałem.Szybka miła i profesjonalna obsługa.Może ceny nie są za... Andrzej Świetny lekarz (1) Wizyty są miłe, lekarz pamięta swoje pacjentki, dokładnie tłumaczy i... Magda Nigdy więcej Tomografii Komputerowej w Swissmedzie!!!!!! (1) Byłam na Tomografii Komputerowej w Swissmedzie, skierowanie dostałam od... Ola Tragedia (1) Jakoś internetu tragiczna transfer wolny lub wcale go niema. (szczególnie w... adik Kasia - opinia (1) Naprawdę najlepsza pizza jaką jadłam, wszystkim polecam Kasia szkoda, że już dawno temu zlikwidowane... (1) ...posyłałam tam swoje dziecko kilka lat temu i nie wyobrażam sobie lepszej... Kasia PELEN WYPAS... (1) bardzo przyjemna atmosfera i wspanialy efekt opalania, polecam.kiedy jestem... malolat jest dobrze!!! (1) Bywałem juz w kilkunastu siłowniach więc mam porównanie- mówie wam tu jest... michał super siłownia (1) Polecam wszystkim bardzo serdecznie siłownię Forfit!! To co mnie tam... Sylwia Polecam bardzo dobra szkola (1) Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, jazdy bez stresu ,super placyk ,taki... Julita Profesjonalna i rzetelna (1) W ciągu ostatnich 3 lat przeprowadziłam przez biuro dwie transakcje.... Alicja K. POLECAM!!! (1) Trafiłam do OSK JANKAR za namową kuzynki, która już tam uczęszczała na... Aśka L.S.LIINGUA dba o wysoką jakość nauczania (1) Lektorzy są świetnie przygotowani, nauka jest w małych grupach, do 8... Olga