To jest to (1) Szybko i profesjonalnie, potrafią doradzić i nie naciągają klienta na... Drik tragedia (1) dałem do naprawy altrnator zrobili ale po jednym dniu coś strzliło i znowu... Marek olka - opinia (1) Moim zdaniem poziom jest niezły.Sala ma fajny klimat.Lokalizacja natomiast... olka
hmm (1) Cos mi się wydaje,że to jedna i ta sama osoba pisze te wszystkie opinie.Są... agnes TRAGEDIA (1) Specjalista Laryngolog to totalna pomyłka.co ten człowiek robi na stanowisku... Michał Sedici (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni z dealera Fiata, właśnie kupujemy u Nich Fiata... Karola Zdziwienie! (1) Weszłam na stronę agencji nieruchomości "KANCELARIA KRAJEWSKA" i ze... Magdalena Bardzo polecam (1) Profesjonalna obsługa, rzetelnie i w ustalonym terminie. Bardzo polecam. Gdańsk anna - opinia (1) umówienie na wizytę to prosta sprawa , niestety terminy-jak wszędzie-... anna bardzo dobry lekarz (1) Byłam u doktora dwa razy i postanowiłam, że poprowadzi on moją ciążę. Jest... AG Polecam!!! (1) Co prawda wykupilem tylko 5h jazd bo nauke zaczolem w LOKU w Sopocie.... Drag Pomorskie Centrum Rozwju "SOCRATES" (1) szkoła na poziomie, fajni lektorzy, rzeczywiście sporo się nauczyłam Monika Zadowolenie pewne (1) Znalazłem w internecie informację, że salon ma stronę internetową, a że... Roman jola - opinia (1) Polecam wszystkim Panią naprawdę Pani Lucynka jest rewelacyjna. Doradzi... jola Jedna Osoba w Astarze. (1) Nie wiem jacy są inni lektorzy w Astarze, wiem jedno, miałam nóż na gardle,... Patrycja H. Litości tylko nie ta obsługa!! (1) Ładnie przyjemnie zrobiony pub w centrum Gemini "Silver screen". Zastanawia... rysiek uciekać (1) Kasia: kobieta o nazwisku Legan (darujmy sobie, dr. to ona nie jest, więc ne... grrrrrrrr PRAWIE jak zwykły osk... (1) Najlepszą rekomendacją "Autostrady" byłby z pewnością filmik pt. "Marta w... MartKa M. - opinia (1) Całkiem przyjemna atmosfera, miła obsługa. Godne polecenia :-) M. lodowisko w Sopocie (1) byłam pierwszy raz na lodowisku w Sopocie i podobało mi się. muzyka... :)