dr Gniadek (1) bardzo zaangażowany w pracę - w moim przypadku miał pewne podejrzenia co do... wisienka ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO KORZESTANIA Z NASZYCH USŁUG. (1) WITAM WSZYSTKICH.Mam na imie MIRELLA i od 1.01.2007r. jestem nową... Mirella Chylińska Bardzo miło i przytulnie. (1) Miło się siedzi bo i wystrój przytulny, i kominek trzaska, i sympatyczne... zojkaojka
P O L E C A M (1) W firmie "P.H.U. FILAR" zamawialismy z mężem w zeszłym roku 9 sztuk drzwi do... A.W Bojarscy bardzo miłe zajęcia (1) Pierwszy raz byłam na zajęciach, byłam spokojnia i bardzo podobał mi się... kama polecam gorąco (1) polecam gorąco tę szkołę jazdy, prawo jazdy już mam ale nei jeździłam bardzo... hania Przemek - opinia (1) Przemek Anna Magdalena - opinia (1) Naprawde pyszne, domowe jedzenie, stosunkowo niskie ceny, wspaniała... Anna Magdalena Opinia (1) Szkola nie jest duza ale sale sa dosc przestronne, z nowym wyposazeniem.... student MAREK THE BEST!! (1) nie trzeba nic pisac wiecej. Opinie poniżej mówią wszystko. Pan Marek THE... zibi gibi Wystrój,atmosfera, ceny beznadziejne ,ale jedzenie przyzwoite. (1) Wystój tragiczny-komuna. Klimatu brak. Obsługa nie ma zielonego pojęcia o... Cleo Przemiła profesjonalna obsluga (1) moj kociak jest pod opieka fachowej i fantastycznej pani doktor. jestem... Zoya78 Dział sprzedaży, części i ubezpieczenia (1) Dział sprzedaży - Pan Darek - właściwy człowiek na właściwym miejscu, w... Marcin Zamknięte!!!!!!!!!!!! (1) Napis REMONT!!!!! Co to oznacza...koniec knajpy czy rzeczywiście remont...a... Cleo Polecam (1) Jestem zadowolony z Jędrka :) jeździłem chyba ze wszystkimi instruktorami i... Marcin Dziękuje!!!! (1) Jesli chcesz nauczyć się jeździć,zdać prawko i nie bac się potem wsiąść... Mały Nerwus Rewelacja w nauczaniu (1) Bardzo dobrze uczą Jazdy są bardzo udane. Dogodne godziny szkolenia.... :):):):) Gorąco polecam:) (1) Barzo fajna knajpka do posiedzenia ze znajomymi, i nie tylko, przychodząc... stały klient koniecznie rezerwacja w niedziele (1) Zachecona opiniami - pojechalam tam w niedziele w porze obiadowej. Niestety... MK Poprosty Super (1) super, super, super, nic dodac i nic ujac. Egzamin na kat. C zdany za... Zadowolony kursant