uciekać (1) Kasia: kobieta o nazwisku Legan (darujmy sobie, dr. to ona nie jest, więc ne... grrrrrrrr PRAWIE jak zwykły osk... (1) Najlepszą rekomendacją "Autostrady" byłby z pewnością filmik pt. "Marta w... MartKa M. - opinia (1) Całkiem przyjemna atmosfera, miła obsługa. Godne polecenia :-) M.
lodowisko w Sopocie (1) byłam pierwszy raz na lodowisku w Sopocie i podobało mi się. muzyka... :) POLECAM!!!!!!!!!!! (1) Panie rewelacja!! na przymiarce bylam sama bo kolezanke korki zatrzymaly.... delka Polecam wszystkim serdecznie!! (1) Naj naj naj naj.. wszystko naj:)) salonik bardzo przyjemny i przyjazny dla... kajka Rewelacja !! (1) Super Rewelacja!!! Polecam wszystkim!!! mama mouse82 (1) a ja jestem innego zdania. U tego lekarza leczy sie cala rodzina ciotka,... mouse82 Jola - opinia (1) Do P. dr na konsultację wysłała mnie dr Turek-Muczyńska, Byłam tylko raz w... Jola REWELACYJNA DIAGNOSTYKA (1) Może nie są najtańsi, ALE prawidłowa diagnoza usterki była postawiona w... Viszna Polecam! (1) Przyjemny,sympatyczny i dokladny lekarz! Wysoka kultura osobista!!!!!! Pan... Sylwia Hynka (1) Serdecznie przyłączam się do zaproszenia, aby wszystkie zainteresowane osoby... Hynek Jestem Bardzo zadowolony (1) potrzebowałem samochód - niewiarygodne że kupiłem samochód - w tym samym... vib Jestem zadowolona (1) Studiuje prawo i bardzo mi sie podoba - nie ma porownania do UG ! Amelcia Super niespotykane smaki (1) Witam Polecam każdemu łasuchowi nie tylko czekolady ale pyszne desery i... Meggi Uczeń - opinia (1) Eh, jestem związany z tą szkołą już prawie dwa lata i nigdy nie zmieniłbym... Uczeń Profesjonalista (1) ,,Wszystko co robię staram się robić najlepiej jak potrafie, dlatego też... Dorota Profesjonalnie (1) jak najbardziej prawidłowo,bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm. polecam michał Super szkoła! (1) Chodzę do tej szkoły 5 rok...i uważam że mama dobrze zrobiła zapisując mnie... Uczennica;) Jazda (1) hej! chciałam sie spytac o taką rzecz, ile jezdziliscie na lonzy (w tej... kinga