Nie polecam! (1) Leczyłam zęby w centrum w ubiegłym roku.Teraz okazało się,że pod każdym... Asia Godne polecenia! (1) Korzystałam z obsługi tej firmy w obsłudze aran zacji wnętrza i przebudowy... Sylwia Piotrowska MOJA OPINIA (1) Uczyłam się 2 lata prywatnie u samej pani dyrektor, bardzo sympatyczna... uczennica
Roman Jędrzejewski - opinia (1) Częściowo niewłaściwa i niemiła diagnostyka. Obskurna winda. Trzeba... Roman Jędrzejewski Sabina - opinia (1) Według mnie jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy, podejścia do... Sabina zadowolona - opinia (1) zadowolona stachoooooo - opinia (1) stachoooooo dziennikarstwo PILNE (1) SZukam osób, które studiują, bądż ukończyły naukę na wydziale: podyplomowe... Małgonia egzamin ze statystyki (1) cześć jestem na drugim roku wstih obawiam sie egzaminu ze statystyki.to... aga86 moni - opinia (1) Bitki wołowe z kaszą gryczaną - bezkonlurencyjne. Camembert w sezamie z... moni P O L E C A M !!! (1) Jesli ktos nie wierzy, ze moze byc tak przyjemnie i smacznie, to niech... kora Ergonomia na WStiH w Gdańsku ??? (1) Witam !!! Potrzebuje notatki lub źródło skąd mógłbym sie uczyć na egzamin z... Bober WSZYSTKO O ATENEUM,WYKŁADOWCY,EGZAMINY..ETC (1) WITAM. ROZPOCZĘLAM STUDIA NA WYDZIALE PEDAGOGIKI RESOCJALIZACYJNEJ. ZAPEWNE... Natalkia ATENEUM-prosze o opinie (5) prosze o opinie na temat tej szkoly,prosze pizcie wystko.dobre i zle rzeczy... dziób Podyplomowe prawo europejskie na UG (1) Czy ktoś jeszcze wybiera się na te studia ? A moze ktoś z was już je skończył... Monia1977 UG - rekrutacja (1) witam. zamierzam złożyć papiery na filologie polską oraz kulturoznawstwo. nie... tutaj spadł MSU biznes elektroniczny- AM Gdynia czy UG ??? (2) Witam Chciałabym pójść na magisterskie studia uzupelniające o specjalności... lucka STUDIOWANIE NA UG (1) PROSZE NAPISZCIE JAK STUDIUJE SIE ZAOCZNIE NA UG.JACY WYKLADOWCY,CZY JEST... dziób SZKOŁA MORSKA CZY UNIWERSYTET GDAŃSKI (3) PORADŹCIE KTÓRA SZKOŁA LEPSZA, PROSZĘ O RADĘ UCZĄCYCH SIE TAM STUDENTÓW,... Gosia... Super knajpa! (0) Bardzo fajny lokal, z miłą obsługą i świetnym jedzeniem. Idealny na imprezy... robfox