L.S.LIINGUA dba o wysoką jakość nauczania (1) Lektorzy są świetnie przygotowani, nauka jest w małych grupach, do 8... Olga bardo fajowa buda (1) dobra szkola szymon Nie polecam (1) Jeżeli Dr Cieśla jest "dobrym" specjalistą w światku sportowym to niech... Magdalena
Lidka - opinia (1) Świetna obsługa, najlepsze zabiegi kosmetyczne a wszystko w przyjaznej... Lidka sandra - opinia (1) przed paroma laty uczylam sie jezdzic w innejj szkole nauki jazdy... po... sandra OH NIE (1) Ludzie!! Podgrzewac wegorza w mikrofali a potem na ryż? Dramat!! Albo... ADAS Do Pani Iwony (1) Byłam w 2 salonie pani Iwony, na ulicy Grunwaldzkiej - dodam ze jestem stałą... Grażyna spokojne miejsce na wypicie piwka i popatrzenie na fajne dziewczyny (1) dla mnie BOMBA !! Bartezik Super szkoła i świetni nauczyciele (1) Niedwono zdałem mature w tym liceum,super nauczyciele i swietna... M.Szuca POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo dobra obsuga, ceny stosunkowo niskie.Kosmetyczka Katarzyna super!... Iwona Leszek Bielecki nauka jazdy (1) Świetny praktyk! Dużo mówi ale mądrze.Wiedza p.Leszka zmusza do myślenia i... kursant rewelacja (1) polecam ja serwis bardzo dobry (1) Bardzo jestem zadowolony z serwisu,bardzo profesjonalne podejscie do... Piotr smaczne jedzenie (1) byłem gościem niedawno ,już nie pierwszy raz i muszę przyznać ,ze obsługa... gość kamil Nie polecam! (1) Leczyłam zęby w centrum w ubiegłym roku.Teraz okazało się,że pod każdym... Asia Godne polecenia! (1) Korzystałam z obsługi tej firmy w obsłudze aran zacji wnętrza i przebudowy... Sylwia Piotrowska MOJA OPINIA (1) Uczyłam się 2 lata prywatnie u samej pani dyrektor, bardzo sympatyczna... uczennica Roman Jędrzejewski - opinia (1) Częściowo niewłaściwa i niemiła diagnostyka. Obskurna winda. Trzeba... Roman Jędrzejewski Sabina - opinia (1) Według mnie jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy, podejścia do... Sabina zadowolona - opinia (1) zadowolona