Hynka (1) Serdecznie przyłączam się do zaproszenia, aby wszystkie zainteresowane osoby... Hynek Jestem Bardzo zadowolony (1) potrzebowałem samochód - niewiarygodne że kupiłem samochód - w tym samym... vib Jestem zadowolona (1) Studiuje prawo i bardzo mi sie podoba - nie ma porownania do UG ! Amelcia
Super niespotykane smaki (1) Witam Polecam każdemu łasuchowi nie tylko czekolady ale pyszne desery i... Meggi Uczeń - opinia (1) Eh, jestem związany z tą szkołą już prawie dwa lata i nigdy nie zmieniłbym... Uczeń Profesjonalista (1) ,,Wszystko co robię staram się robić najlepiej jak potrafie, dlatego też... Dorota Profesjonalnie (1) jak najbardziej prawidłowo,bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm. polecam michał Super szkoła! (1) Chodzę do tej szkoły 5 rok...i uważam że mama dobrze zrobiła zapisując mnie... Uczennica;) Jazda (1) hej! chciałam sie spytac o taką rzecz, ile jezdziliscie na lonzy (w tej... kinga Uwaga PAPUGI (alergia) (1) Właściwie wszystko w tym żłóbku jest na swoim miejscu i tak jak być powinno.... Rodzic X PB - opinia (1) Beznadziejna nieprofesjonalna , arogancka obsługa, psuje całość dobrych... PB proszę o opinię (1) Proszę napiszcie jakie tam są ceny i w ogóle czy dobre leczenie. dziekuje karka PB - opinia (1) Wielokrotnie jadałem w tej knajpce i prywatnie i biznesowo i na ogół byłem... PB domel - opinia (1) wielki pozytyw, rewelacyjne lozka polecam wszystkim domel Wyjątkowo dobre miejsce! (1) Dla kogoś kto chce niedrogo zjeść i lubi tzw. "chińszczyznę" to jest idealne... hotora Co my o tym sądzimy (1) Jesteśmy uczennicami tej szkoły. Chodzimy do klasy 6E. Naszą wychowawczynią... Monka i Ola z 6E NAGORSZY HIPERMARKET W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) Notoryczny brak ceny na towarach w związku z czym przy kasie pojawia sie... MARIUSZ tbs konkret ul. Unruga prosze o kontakt (1) Prosze o kontakt na meila osoby które mają opłacony wkład na mieszkanie w... Aga polecam z cała odpowiedzialnościa (1) Robiłam prawo jazdy przez ponad rok. Miałam na koncie 4 nie zdane egzaminy... Swietłana WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO BRZEŹNA!!! (1) PONAD 30 LAT FASCYNACJI TYM KURORTEM, STARE ZAKAMARKI DZIEJÓW, SLADY... QRA BRZEŹNIEŃSKA