Czlowiek z klasa (1) P. Andrzej powinien byc przykladem dla wielu instruktorow,jazda prowadzona... Aga ewa - opinia (1) ,,Zmarchwstania bogów, uczuć, myśli dobrych,czystych intencji,traw,liści... ewa typowy nfz (1) Powiem tak: moja babcia chodzi tam od 15 lat i zadowolona jest ze swojego... Maria
Bunia - opinia (1) Jestem zdania, że to jak prowadzona jest szkoła, zajęcia i to czy spełnia... Bunia Elegancko i dostojnie (1) Lokal spełnił moje oczekiwania. Ceny nie są niskie, ale też i takich nie... Tom PAN MARIAN GÓRĄ (1) Polecam szkołę jazdy Pana Mariana.To cierpliwy i miły instruktor który... Emilka super super super! (1) ten gabinet jest godny polecenia!! Panie Kosmetyczki widać,z e bardzo... zadowolona ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam ELKA SCHOOL bo jest rewelacyjna.Bardzo mila atmosfera.Nauka... Julia Super! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem!!! Chciałabym wszystkim serdecznie polecić... Dorota najlepsza szkoła pod słońcem (1) Po raz pierwszy od kiedy chodzę do szkoły a będzie to już przeszło 10 lat... tysia super;) polecam (1) To,co wyczarowała dzisiaj z moich włosów p.Karina to istne cudo;)))))... Papużka Beznadzieja (1) Jak w temacie.... Nic dobrego nie można powiedzieć na ich temat. Mimo że... PM Trzecia wizyta (1) Mam wynik badania angio TK. Wizyta u lekarza specjalisty punktualnie o... Wiesław Szejerka Średnio (1) Jeśli chodzi o bilard to klub taki sobie. Spark Najlepszy sprzęt do gry... (1) ... ale mogliby pomyśleć o jakiejś wykładzinie, byłoby o wiele lepiej. Spark Lcencjat_7/2006 (1) Witam:) Ukończyłam szkołę w 7/06. Zawsze moim marzeniem było studiować... Madlen suuuuuuper!!!!!!!! (2) Są naprawdę rewelacyjni pod każdym względem. Niespotykany profesjonalizm... Dzidzia borys - opinia (1) Uczelni bardzo dobra borys Drogo :/ (1) 50 zł za zaplecenie jednego koła.. i to z części które by sie u nich kupiło.... sssnaky MK BIKE RLZ (1) Nic dodać nic ująć... szynyszyl