koszmarna obsługa i bardzo nieprzyjemna (1) niesympatyczna pani,która strzyże psy w ogóle nie ma podejścia .Swoim... Ewa Polecam jak najbardziej (1) Super! Trafiłam tam po przestudiowaniu opinii w internecie i inie zaluje!... Coronelka sportowy relax (1) nie ma lepszego miejsca na aktywny, mily, z fajna obsluga i klimatem... zosia
słabo (1) poszłam tam niedawno, wiedziona chęcią zmiany, ale pani, która mnie strzygła... marika same pozytywy godne polecenia! (1) smakowite jedzonko,rewelacyjne zapiekanki i pyszne hot-dogi,jadlem tez... bartek pychota-wspaniałe jedzenie! (1) jedzenie rewelacyjne,szefostwo fachowe,same superlatywy,polecam... czarenka Super LEKARZ!!!! (1) Pan Doktor bardzo mi pomógł, polecam tego wybitnego fachowca! Każda znana mi... Karola NAWET wentylka już tam nie kupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Brak kultury osobistej, ten jeden koleś tzn. sprzedawca (czesto chodzi w... hill Anka - opinia (1) Bardzo mi się podoba w Manhattanie. Doradzam to centrum. Jest tylko jedna... Anka ten i zaden inny (1) trollstorm co weekend! meg BARDZO POZYTYWNIE!!! (1) Ja również jestem klientką p.Beatki strzygę u niej sznaucera olbrzyma ,... ANNA BELIŃSKA polecam (1) pacjentka Po la - opinia (1) Z usługi jestem zadowolona (a nieczęsto to się zdarza u fryzjera), udało się... Po la super (1) klient energia i nastrój (1) pierwsze odczucie - zdumienie, z zewnątrz wygląda niepozornie, w srodku... Irenn NIE POLECAM! (1) Nigdy wcześniej nie spotkałem się z czymś takim, a z racji zawodu miałem do... marek dla chcącego (1) Dla chcącego nic trudnego! jestem absolwentką tej szkoły i jestem... seba JAKOść DE LUX (1) Mam kontakt od dłuższego czasu, pracowali dla kogoś teraz pracują dla... Zenek na prawde fajny sklep polecam (1) fajny sklepik, chcoć troszkę schowany to chyba dzieki lokalizacji nie przy... Olcia A ja tam bede chodził (1) Najsmaczniejsza Pizza, fajna muzyka a i mecz piłki nożnej mozna zobaczyc w... Tolkuś