Prosze/ (1) A mozecie mi powiedziec jakie sa te ceny? takie zwykle scinanie. suszenie. ANETA Klientka - opinia (1) Uważam,że kosmetyczka Ewa jest ok. Fachowa. Kompetentna. Kulturalna. Z... Klientka najgorsza sieć w Polsce (1) najgorszy sklep ever!!! słaby asortyment, strasznie drogo a "świeże"... Anilama
Gorąco polecam :) (1) Mam kupiony tam rower od kilku dni a przeszedł już wiele :) wtajemniczeni... IZA szkoda (1) szkoda ze to tylko remont bo prawdziwego żarcia takie jak było w Rhodosie to... obserwator moja była szkoła... (1) jestem absolwentką "czwóreczki", to nie byly 3 lata meczarni tylko 3 lata ze... Asia kosmetyczka Ewa (1) Byłam ostatnio na zabiegu u Pani Ewy (została mi ona polecona przez... Agata W. :) - opinia (1) Doskonale żeś panie lamber założył ten warsztat :) Traktowanie jak zero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (1) Moja wizyta u dr była wynikiem desperacji, nigdzie nie mogłam sie dostac, a... Monika PORAŻKA!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś miałam wątpliwą okazję być w restauracji "Pinokio"i przekonałam się ,że... eljot72 Jestem zdecydowanie na TAK (1) Zachęcam Wszystkich. Tutaj naprawdę można nauczyć się angielskiego w szybkim... jareek Taka jest naprawdę:D (1) SiD ramonka - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta,przesympatyczna i fachowa... ramonka Najlepszy salon w 3-mieście (1) Odwiedziłam chyba wszystkie salony w całym Trójmieście, ale to co mnie... Karolina Kosmetyczka pani Ewa (1) Myślę,pani Aniu ,że pani przesadza. Spotkałam się z panią Ewa na zabiegach i... Joanna Godny polecenia (1) Byłam na badaniu u dr i było naprawde super bardzi sie bałam po... dyzia O co chodzi z tą Ewą???? (1) Nie wiem kompletnie kto i dlaczego pisze takie kłamstwa o kometyczce Ewie???... Ola Danuta - opinia (1) Panie w rejestracji traktują pacjenta jak natręta. Telefonów zwyczajowo się... Danuta Suuuuper!!!! (1) Najlepszy salon w Trójmieście!!! Jestem chłopakiem, miałem... Łukasz Gdynia Maciek to profesjonalista (2) szybkie kontury i bardzo dokładne , wypełnienia i cienie wykonywane sprawnym... Tomek