Super obsługa (1) Pozdrowienia dla przemiłego Pana Kierownika. Pan Piotr zawsze troszczy się... K.D Jestem bardzo bardzo zadowolony... (1) przed wyjazdem do USA chcialem pocwiczyc konwersacje. Spodziewalem sie, ze... Michał Kama - opinia (1) Polecam zajęcia w Zafirah School of Belly Dancing - kameralne grupy oraz... Kama
porażka (1) jakiś czas temu wubraliśmy się ze znajomymi na wspólny obiadek - padło na... jacek Lody z Biedronki za 17zł (1) Patrzymy w menu, są lody. Drogie bo 17zł, ale co tam, weekendowy spacer,... Michał !!!!!!!!!!!porażka!!!!!!!!!!!!! (1) Cała wycieczka na 'koniec świata' okazała się nic nie warta. Wysrój... vito PROSZĘ O RADE ;-) (1) MAM PYANIE ZWIĄZKU Z UCZENIA. CZY NA AMINISTRACJI SPECJALIZACJA JEST... Patrycja DOROTKA I JAN - opinia (1) Jedzenie bardzo smaczne i stosunkowo tanie. Bardzo lubimy tam jadać i... DOROTKA I JAN Obsluga wszechmogaca i wszechwiedzaca. (1) W jednym zdaniu: atmosfera w Buga Sport wywoluje we mnie wrazenie ze... biker11 GORĄCO POLECAM!!!!!! :) :) (1) 25 kwietnia zdałam egzamin za 3 podejściem .Pierwsze 2 egzaminy oblałam na... Anna :) Raczej źle niż dobrze. (1) O.k. - poziom nauki nie jest wysoki, podobnie jak jej prestiż ale skoro... Ja INSTRUKTORZY DO WYMIANY!! (1) POMIMO CAŁEJ SYMPATII DO WŁAŚCICIELKI SZKÓŁKI, PANI ALICJI, KTÓRA BARDZO... ZUZIA Tegoroczna absolwentka (1) Trzy lata w XIX LO wspominam bardzo ciepło. Niektórzy nauczyciele naprawdę... Absolwentka 2007 alexandra - opinia (1) trafilam do Pana Michala przez przypadek, ale nie moglam lepiej. zdalam za... alexandra super szkoła:):) (1) nie rozmumiem tych opinii na dole:/;/ Ja tam bardzo dobrze wspominam tę... absolwentka:) Polecam :) (1) Korzystajac z zabiegow Bailine przez 2 m-ce schudlam 7 kg i zgubilam ponad... Alina Co się stało z Sphinxem????? (1) Byłem wczoraj z rodzinką na obiadku (chodziliśmy tam dosyć często i zawsze... zawiedziony klient Jestem studentka AM i bardzo mi sie tu podoba wiem ze to sa studia dla mnie, wszystkich zachecam (1) agnieszka SKUTECZNE NAUCZANIE (1) Chcesz usłyszeć od Egzaminatora w PORD , że ma dla Ciebie zlą wiadomość... Beata .K Rewelacja! (1) Hm.. Stwierdzam, ze Doktor jak najbardziej dba o pacjentów. Przychodze do... Jola