z nieco innej strony ;-) (1) A ja dodam cos od siebie-jesli chodzi o problemy z dodzwonieniem sie do... Hanka aniol184 - opinia (2) egzamin zdałam za drugim razem, więc nie jest źle.pomimo że długo nie... aniol184 to jest buda (1) chodzilem tam prez 5 lat i mówie wam to jest dopieru patologia palace się... Witek stary_chelm
Olcia - opinia (1) Chodzę teraz do Jedynki i zgadzam się z opiniami, że jest trochę... Olcia fajna szkoła (1) szkoła ma duże wyposażenie i są głośne dyskoteki to mi się... manson super szkoła! (1) Super szkoła z super ludźmi! Pełen profesjonalizm, świetnie wykształceni... Marta Uwaga!!! (1) Nie ma tygodnia zeby net sie nie zepsul...Ich oferta jest skromna jak ja... user Dziękuję (1) Dziękuję za odzew. Wprawdzie postanowiłam zaryzykowac i się zapisać zanim... agravka !!! BEZNADZIEJA !!! (1) Babka wogóle się nie zna. Wywołuje sztucznie miesiączkę i sztucznie ją... Nie Polecam! Podziekowania (1) Serdecznie dziekuje panu Michalowi za profesjonalne przygotowanie mnie do... Andrzej POLECAM !!! (1) Polecam szkołe jazdy " awans" !!! Pan Jan jest naprawde bardzo dobrym... Bożena EWA - opinia (1) Jest u nas wyjatkowo- chodze duzo na spacery, bo jest gdzie ! u nas obcy... EWA Ginekolog pierwsza klasa!! (1) Zdziwiła mnie bardzo ostatnia opinia dotycząca jakości leczenia i złego... Magda Ryszard gutowski - opinia (1) Bardzo uprzejma i fachowa obsługa Ryszard gutowski Polecam wszystkim (1) Zakupy w miłym towarzystwie, w okazyjnych cenach. Dawid Bardzo smacznie:) (1) Restauracyjka mała i wystrój dość skąpy..gdyby nie lampy i muzyczka to nie... gosiaczek ja - opinia (1) elo luban:) ja km (1) bardzo agresywne sprzataczki :) ja tak sobie... (1) co mam napisać o szkole policealnej w której się uczę i za razem w szkole w... grussod nieznajomy - opinia (1) pizza rewelacja,dania te, tylko dlaczego na szarym końcu. Niemogliście... nieznajomy