Poprosty Super (1) super, super, super, nic dodac i nic ujac. Egzamin na kat. C zdany za... Zadowolony kursant DOBRY Z MINUSEM... (1) Sprzedaż, miło szybko i przyjemnie. Jeden minus, ale to trochę moja wina.... SS Wielka kapa (1) Po 1 miały być grupy wiekowe a w grupi bylam z 50 latkami. po 2 mała sala a... Katarzyna
Super szkoła (1) Super szkoła Ja Gimnazjum nr 22 (1) Dziwna szkoła troche brudna bo dużo remontów. Dla nieuczących się powinny... aFSFAS Klient zło konieczne (1) Właściciel warsztatu zatrzymał się mentalnie w okresie późnego Gierka.... Już były klient Zdecydowanie polecam!!! (1) Nie jestem sportowcem, uprawiam sport amatorsko (narty, pilka itp). NIestety... Edward kasia - opinia (1) Byłam tylko na usg, prof. był konkretny i uprzejmy, pozwolił sobie co prawda... kasia Oszukiwanie klienta (1) Nie pierwszy raz robiąc zakupy w Auchan chciano mnie oszukać na cenie... KLIENT Michał (1) Niedawno zdałem prawo jazdy oczywiście za pierwszym razem w czasie kursu nie... Michał Super szkoła! (1) Świetna atmosfera, wysoka zdawalność, poprostu cud miód:) Naprawde mili... Marta Świetna obsługa i naprawdę dobre jedzenie!!!!! (1) Karol Marek - opinia (1) Super miejsce.Byłem w niedzielę, prezentowali kuchnię pod hasłem... Marek Ta szkoła jest spoko!! (1) Jak dla mnie to ta szkoła jest bardzo spoko!!. Dzięki niej oraz za pomocą... Natalia Kruszka ELBLĄŻANIE - opinia (1) PRZYJECHALIŚMY Z ELBLĄGA NA DŁUGI SPACER PO GDAŃSKIEJ STARÓWCE.... ELBLĄŻANIE money money (1) To gabinet nastawiony wyłącznie na wysysanie kasy z potencjalnego klienta.... maria26 Polecam!!!! .Jedzenie wyjatkowo smaczne .Obsługa taka ,jak powina (1) być - miła i szybka.. Teraz małym drukiem...szkoda AŻ, żeby taki... Anna POLECAM TE MIEJSCE!! (1) naprawde fajnie............................. dmnnnnnnnn średnio (1) Mieszkanie odebrałem niedawno, opiszę w skrócie jak to wyglądało od... rey Jest OKey (1) Już wkrótce będę kończyć ta uczelnie, wiec moja wypowiedz jest podparta... ANGi